Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer norsk hockeyjubel i Sverige

Zuccarello Aasen og Holtet avgjorde i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Norske hockeyeksporter gjør seg stadig mer gjeldende i svensk elitehockey. I kveld avgjorde både Marius Holtet og Mats Zuccarello Aasen for henholdsvis Färjestad og Modo.

Holtet hadde ikke mer en en assist på de ti første kampene for Färjestad i år, men mot de regjerende svenske mesterne HV71 løsnet det for alvor, skriver Expressen.

Først trykket han inn 1-0 til de lilla i første periode, før han la på til 2-1 midtveis i den andre. Til slutt vant Färjestad 4-2 mot HV71, og Holtet var naturlig nok fornøyd etter kampen.

- Det føles veldig bra at de endelig går inn. Jeg tror det løsnet litt i dag, sier Holtet.- Rekken med Holtet, Bastiansen og Martin Johansson gjorde en kjempejobb på isen, sa Färjestads trener Per-Erik Johnsson til NTB.

Flere nordmenn i målprotokollen

Det var ikke bare Holtet som jublet i dag. Mats Zuccarello Aasen avgjorde for Modo 24 sekunder inn i spilleforlengelsen mot bunnlaget Luleå.

Før det hadde Per Åge Skrøder sendt Modo opp i 2-1-ledelse i den andre perioden. Ifølge Expressen fortjente Luleå alle poengene i kveld, men satt igjen med ett poeng etter 2-2 ved full tid.

Modo ligger på sjetteplass i serien, mens Färjestad ligger på fjerde.

GRUNN TIL Å SMILE: Marius Holtet scoret to, her takker han en annen norsk målscorer, Mats Zuccarello Aasen for kampen etter at Färjestad og Modo møttes forrige helg. Foto: Scanpix/ Lars Hedelin
GRUNN TIL Å SMILE: Marius Holtet scoret to, her takker han en annen norsk målscorer, Mats Zuccarello Aasen for kampen etter at Färjestad og Modo møttes forrige helg. Foto: Scanpix/ Lars Hedelin Vis mer
image: Mer norsk hockeyjubel i Sverige

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!