Mer pop enn Anna

Daniela Hantuchova er mer ettertraktet enn Anna Kournikova.

Russiske Anna Kournikova er vant til å tape tenniskamper. Men på nettet har hun alltid vært dronningen. Nå er også den tida over, melder nyhetsbyrået AP.

Tall fra den

offisielle sida

til Australian Open forteller at Daniela Hantuchova er tennisens mest ettertraktede jentespiller.

Søketallene på navnet til den slovakiske 19-åringen forteller om 86 288 treff til Hantuchova - og bare 79 976 på Kournikova. Bare for ei uke siden ledet Kournikova med 19 153 mot 10 715.

Dermed er Hantuchova den mest populære spilleren i årets Australia Open, og samtidig har hun allerede smashet hun Kournikova ut av banen sportslig. Mens den russiske jenta ble slått ut i 2. runde, slo slovaken seg helt fram til kvartfinale i natt.

Både Serena og Venus Williams er klare for semifinalen i turneringen, men de må finne seg i å ligge på femte- og sjetteplass på poppistoppen.

Motstanderne i semi'n, de belgiske tennisjentene Justine Henin-Hardenne (møter Venus) and Kim Clijsters (Serena), sniker seg inn på tredje- og fjerdeplass på søkertoppen.

Hjemmefavoritten Lleyton Hewitt er den mest ettertraktede mannlige spilleren på turneringssida, foran amerikanske André Agassi.

Lese mer? Daniela Hantuchovas offisielle hjemmeside

(Dagbladet.no)

NUMMER 1:</B> Daniela Hantuchovas er nå den mest populære jenta i Australian Open.
<B>NUMMER TO:</B> Anna Kournikova er ikke lenger på topp blant nettbrukerne.