- Mer sannsynlig at Moyes får United-jobben, enn at Solskjær gjør det

«Forvirra, kaotisk og uvitende.»

PÅ TYNN IS: Ting tyder på at Ole Gunnar Solskjærs dager i Cardiff er talte. Sportssjefen i den walisiske avisa Wales Online mener det er på høy tid, og at nordmannen aldri har vært lenger unna drømmejobben på Old Trafford. Foto: AP Photo/Phil Cole, PA Wire/NTB Scanpix
PÅ TYNN IS: Ting tyder på at Ole Gunnar Solskjærs dager i Cardiff er talte. Sportssjefen i den walisiske avisa Wales Online mener det er på høy tid, og at nordmannen aldri har vært lenger unna drømmejobben på Old Trafford. Foto: AP Photo/Phil Cole, PA Wire/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Spekulasjonene går høyt og heftig om hvorvidt Ole Gunnar Solskjær er på vei ut av døra i Cardiff.

På lørdag vartet Solskjærs menn opp med sesongverste i andreomgangen mot Norwich da en 2-0 ledelse ble snudd til et 2-4-tap. I går ble det nok et hjemmetap mot Middlesbrough.

Pepet ut De frammøtte på Cardiff City Stadium, som for øvrig ikke har vært ferre siden mars 2010, svarte med å bue ut laget både til pause og etter full tid.

Waliserne er i ferd med å få nok, og nå har også sportssjefen i lokalavisa Wales Online, Paul Abbandonato, tatt bladet fra munnen i en mildt sagt krass kommentar.

Det er ingen hemmelighet at 41-åringen har varme følelser for Manchester United, men Abbandonato tror aldri han ha vært lenger unna drømmejobben enn det han er nå.

Større sjanse for Moyes - Da Solskjær kom inn med sitt gode rykte, var det snakk om han kunne bli en framtidig Manchester United-manager om han gjorde ting riktig i Cardiff. Etter jobben han har gjort her nå er det mer Sannsynlig at David Moyes får United-jobben enn at Solskjær gjør det.

Han setter fingeren på det mange mener har vært problemet etter at nordmannen tok over klubben. At han sliter med å finne fram til en startellever han er komfortabel med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer