Mer skrudd enn Beckham

I kveld erstatter han trolig Raul i Real-angrepet. Hvem er egentlig denne Guti?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jose Maria Gutierrez Hernandez (26) - eller Guti for enkelhets skyld - er det spanske motstykket til David Beckham. Og kanskje enda mer bemerkelsesverdig utenfor banen enn engelskmannen.

Guti er en annerledesmann i fotballens verden. Han er mer elsket, hatet og latterliggjort enn noen annen spiller i Spania. Guti er ikke en type spanjolene kan være likegyldig til.

For når luksusbilene ruller inn på Real Madrids treningsfelt, hender det ofte at en liten Mini Cooper sniker seg inn mellom dem. Og ut stiger Guti iført et oppsiktsvekkende moteantrekk og med splitter ny frisyre - igjen.

Transseksuell samboer

Guti drar gjerne på seg en sjokkrosa brodert pilotjakke når han går på byen, og mens engelske fans synger om de seksuelle preferansene til fru Beckham, går de spanske sangene direkte på Guti selv.

Kanskje ikke så rart. Guti delte tidligere leilighet med Spanias mest kjente transseksuelle skuespiller Bibi Fernandez. Den gang var Bibi mann, og het Monolo Fernandez. Nå er Guti gift og har to barn.

Slike ting fester seg likevel i minnet hos folk, og Guti har blitt et enkelt bytte for fordomsfulle tribuneslitere og motstandere. Selv hjemme på Santiago Bernebeu opplever han at publikum er delt i synet på hans person - og jubler og piper om hverandre når han er på banen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer