Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Mer sultne enn noen gang

Patrick Vieira fant en fransk åpning 50 sekunder på overtid i 1. omgang. Lysten på gull har aldri vært sterkere, mener Arsenal-manageren.

-  Et perfekt tidspunkt å score på, sier Patrick Vieira til SkySports.

Ut av ingenting tok Vieira skuddmuligheten da Jermaine Jenas mistet ballen på tjue meter. Vådeskuddet gikk via beinet til Jenas, og i en fin bue over Shay Given. Dermed hadde Arsenal fått utgangspunktet de trengte for å ri nok en seier i land.

Ubeseiret desember

-  Vi forsvarte oss veldig godt i andre omgang. Dette var en ordentlig lagseier der alle ga hundre prosent. Vi må fortsette å kjempe som dette i de atten kampene som gjenstår, sier kapteinen.

Etter å ha gått ubeseiret gjennom fotballmåneden desember, og ikke sluppet inn mål på de tre siste kampene, mener franskmannen Arsenal er tilbake på sporet.

-  I de siste kampen har vi spilt bedre og bedre fotball, og pasningene har begynt å sitte igjen. Vi må bare fortsette å bygge opp selvtilliten, da går dette sikkert bra, sier Vieira.

Newcastle krise

Graeme Souness\' mannskap har på sin side ikke vunnet siden oppgjøret mot Crystal Palace 20. november. I tur og orden har de møtt Everton, Chelsea, Portsmouth, Liverpool og Blackburn uten å seire.

I går var grunnen åpenbar: Uten Alan Shearer og Patrick Kluivert på topp, har Newcastle bare Roberts innlegg å støtte seg til. Det hjelper lite når de ikke har noen til å ta imot.

Men selv fem plasser fra nedrykksstreken fylles St. James\' Park hver kampdag, og i går skrek 50 000 fortvilte Newcastle-tilhengeren desperat på straffe da Ashley Cole brukte armen i feltet. Selv Cole avviser ikke at det skulle vært straffe.

-  Det får være opp til dommere. Jeg var borti ballen, men jeg mener Craig Bellamy dyttet meg først, sier Cole.

Sultne spillere

Med 1- 0-seieren rykket Arsenal ifra Manchester United, og knappet inn Chelseas forsprang til fem poeng.

-  Dette var en fysisk hard kamp, med høyt tempo. Men lysten og sulten på et nytt seriemesterskap er sterkere enn noen gang. Det så vi i dag. Så ingrediensene for seier er til stede, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

På spørsmål om han nå mener Vieira er tilbake i toppform sier han tørt:

-  Jeg har aldri vært bekymret for Vieira.

<B>VÅDESKUDD:</B> 50 sekunder på overtid i 1. omgang sendte Patrick Vieira av gårde et vådeskudd som sikret Arsenal tre poeng bort mot Newcastle.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media