-  Mer sultne enn noen gang

Patrick Vieira fant en fransk åpning 50 sekunder på overtid i 1. omgang. Lysten på gull har aldri vært sterkere, mener Arsenal-manageren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Et perfekt tidspunkt å score på, sier Patrick Vieira til SkySports.

Ut av ingenting tok Vieira skuddmuligheten da Jermaine Jenas mistet ballen på tjue meter. Vådeskuddet gikk via beinet til Jenas, og i en fin bue over Shay Given. Dermed hadde Arsenal fått utgangspunktet de trengte for å ri nok en seier i land.

Ubeseiret desember

-  Vi forsvarte oss veldig godt i andre omgang. Dette var en ordentlig lagseier der alle ga hundre prosent. Vi må fortsette å kjempe som dette i de atten kampene som gjenstår, sier kapteinen.

Etter å ha gått ubeseiret gjennom fotballmåneden desember, og ikke sluppet inn mål på de tre siste kampene, mener franskmannen Arsenal er tilbake på sporet.

-  I de siste kampen har vi spilt bedre og bedre fotball, og pasningene har begynt å sitte igjen. Vi må bare fortsette å bygge opp selvtilliten, da går dette sikkert bra, sier Vieira.

Newcastle krise

Graeme Souness\' mannskap har på sin side ikke vunnet siden oppgjøret mot Crystal Palace 20. november. I tur og orden har de møtt Everton, Chelsea, Portsmouth, Liverpool og Blackburn uten å seire.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.