Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer trøbbel for Deila: Celtic-spiller måtte sy i øret etter slåsskamp på trening

I formiddag.

SLO: Nadir Ciftci langet ut mot lagkompisen etter å ha blitt taklet hardt på dagens Celtic-trening. Tyrkeren har tidligere vært utestengt for biting. Foto: NTB Scanpix
SLO: Nadir Ciftci langet ut mot lagkompisen etter å ha blitt taklet hardt på dagens Celtic-trening. Tyrkeren har tidligere vært utestengt for biting. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ronny Deila har vært under press de siste månedene etter at Celtic røk ut ut i Champions League-kvaliken mot Malmö.

Lite ble bedre for den norske treneren etter 3-1-tapet mot Molde i Europa League forrige uke.

I dag fikk den tidligere Strømsgodset-sjefen enda mer hodebry da Emilio Izaguirre og Nadir Ciftci slåss på treningsfeltet i Lennoxtown utenfor Glasgow.

Måtte sy Venstreback Izaguirre måtte sy flere sting i øret etter hendelsen, skriver blant andre Daily Record og The Scotsman i ettermiddag.

Slåsskampen skal ha startet da Izaguirre taklet Ciftci hardt. Tyrkeren svarte med å lange ut mot lagkompisen, noe som førte til at Izaguirre altså måtte sy.

BLE SLÅTT: Emilio Izaguirre, her mot Malmös Vladimir Rodic, måtte sy i øret etter slåsskampen på dagens Celtic-trening. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
BLE SLÅTT: Emilio Izaguirre, her mot Malmös Vladimir Rodic, måtte sy i øret etter slåsskampen på dagens Celtic-trening. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer

En rekke pressefolk og kamerateam var tilstede da de to røk i tottene på hverandre, og Deila måtte dermed svare på hva som hadde skjedd etterpå.

- Skjer hele tida Nordmannen gjorde sitt beste for å avdramatisere slåsskampen.

- Det der skjer hele tida. Det var en takling og en reaksjon, og Izaguirre ble slått i øret. Han måtte få flere sting, men han er klar til i morgen, sier Deila.

Celtic møter Hearts på bortebane i ligacupen i morgen, men Deila åpner opp for at begge kamphanene får spille oppgjøret.

- Jeg sier alltid til spillerne mine at de skal gi 100 prosent, og det er de gode på. Noen ganger blir det litt for hett, og i dag var det en hendelse, men jeg har snakket med begge spillerne, og begge er klare til i morgen.

Utestengt for biting Det er ikke første gang Ciftci havner i trøbbel. Tyrkeren måtte sone en seks kamper lang utestengelse fra starten av denne sesongen, etter at han som Dundee United-spiller bet en motspiller i lokaloppgjøret mot Dundee forrige sesong.

AVDRAMATISERTE: Ronny Deila synes det er positivt at det er temperatur på treningsfeltet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
AVDRAMATISERTE: Ronny Deila synes det er positivt at det er temperatur på treningsfeltet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer

Deila var ikke tilstede på treningsfeltet da Ciftci slo til Izaguirre i formiddag, men understreker at både han selv og spillerne har lagt hendelsen bak seg.

- Jeg var ikke der, men vi løste saken innendørs etterpå. Vi snakket med begge spillerne, og nå er vi ferdige med denne saken og fokuserer på morgendagen, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!