SLO: Nadir Ciftci langet ut mot lagkompisen etter å ha blitt taklet hardt på dagens Celtic-trening. Tyrkeren har tidligere vært utestengt for biting. Foto: NTB Scanpix
SLO: Nadir Ciftci langet ut mot lagkompisen etter å ha blitt taklet hardt på dagens Celtic-trening. Tyrkeren har tidligere vært utestengt for biting. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mer trøbbel for Deila: Celtic-spiller måtte sy i øret etter slåsskamp på trening

I formiddag.

(Dagbladet): Ronny Deila har vært under press de siste månedene etter at Celtic røk ut ut i Champions League-kvaliken mot Malmö.

Lite ble bedre for den norske treneren etter 3-1-tapet mot Molde i Europa League forrige uke.

I dag fikk den tidligere Strømsgodset-sjefen enda mer hodebry da Emilio Izaguirre og Nadir Ciftci slåss på treningsfeltet i Lennoxtown utenfor Glasgow.

Måtte sy Venstreback Izaguirre måtte sy flere sting i øret etter hendelsen, skriver blant andre Daily Record og The Scotsman i ettermiddag.

Slåsskampen skal ha startet da Izaguirre taklet Ciftci hardt. Tyrkeren svarte med å lange ut mot lagkompisen, noe som førte til at Izaguirre altså måtte sy.

BLE SLÅTT: Emilio Izaguirre, her mot Malmös Vladimir Rodic, måtte sy i øret etter slåsskampen på dagens Celtic-trening. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix
BLE SLÅTT: Emilio Izaguirre, her mot Malmös Vladimir Rodic, måtte sy i øret etter slåsskampen på dagens Celtic-trening. Foto: Action Images / Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer

En rekke pressefolk og kamerateam var tilstede da de to røk i tottene på hverandre, og Deila måtte dermed svare på hva som hadde skjedd etterpå.

- Skjer hele tida Nordmannen gjorde sitt beste for å avdramatisere slåsskampen.

- Det der skjer hele tida. Det var en takling og en reaksjon, og Izaguirre ble slått i øret. Han måtte få flere sting, men han er klar til i morgen, sier Deila.

Celtic møter Hearts på bortebane i ligacupen i morgen, men Deila åpner opp for at begge kamphanene får spille oppgjøret.

- Jeg sier alltid til spillerne mine at de skal gi 100 prosent, og det er de gode på. Noen ganger blir det litt for hett, og i dag var det en hendelse, men jeg har snakket med begge spillerne, og begge er klare til i morgen.

Utestengt for biting Det er ikke første gang Ciftci havner i trøbbel. Tyrkeren måtte sone en seks kamper lang utestengelse fra starten av denne sesongen, etter at han som Dundee United-spiller bet en motspiller i lokaloppgjøret mot Dundee forrige sesong.

AVDRAMATISERTE: Ronny Deila synes det er positivt at det er temperatur på treningsfeltet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix
AVDRAMATISERTE: Ronny Deila synes det er positivt at det er temperatur på treningsfeltet. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB Scanpix Vis mer

Deila var ikke tilstede på treningsfeltet da Ciftci slo til Izaguirre i formiddag, men understreker at både han selv og spillerne har lagt hendelsen bak seg.

- Jeg var ikke der, men vi løste saken innendørs etterpå. Vi snakket med begge spillerne, og nå er vi ferdige med denne saken og fokuserer på morgendagen, sier han.