Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer trøbbel for Lukkøye

Sin største blåveis fikk ikke eks-bokser Ole Klemetsen (31) i ringen, men av en påseglet Karmøy-mann i helga.

Den tidligere proffbokseren underholdt på utestedet Bessede på Karmøy fredag kveld. Idet Stavanger-mannen skulle forlate den populære puben i Åkrehamn, fikk han seg en på trynet av en lite takknemlig karmøyværing.

Største blåveisen

- Jeg har fått mange blåveiser i mitt liv, men dette er trolig den største, sa Ole Klemetsen i går til medeier Helge Hammersland ved Bessede.

- Det må være den største blåveisen i Nord-Europa, sier Oles far, John Klemetsen, til Dagbladet.

Ifølge Hammersland, vitner på stedet og Ole Klemetsens egen forklaring til sin far er bakgrunnen for opptrinnet følgende:

Ved stengetid ca. klokka 02 natt til lørdag bestemte Klemetsen seg for å dra sammen med en tidligere kamerat på nachspiel. Han var så å si edru, og tok plass i en bil som skulle kjøre dem til nachspielet.

Problemet var at en tredje person gjerne ville være med i bilen, og da Oles bekjente prøvde å forklare vedkommende at det ikke var plass, begynte kranglingen med påfølgende knuffing.

Klistret igjen

Ole luktet trøbbel og gikk ut av bilen for å prøve å trekke kompisen unna og stoppe den høylytte krangelen, men fikk i stedet en knyttneve plantet midt i ansiktet av Karmøy-mannen.

- Øyet var totalt klistret igjen, men Ole slo aldri tilbake. Han taklet situasjonen rolig og behersket, sier Helge Hammersland til Dagbladet.

Ole Klemetsen selv ønsker ikke å kommentere hendelsen på Karmøy fredag kveld, men hans far, John, forteller at Ole er svært nedfor etter det som skjedde.

Søksmål aktuelt

Fredagens opptrinn skjedde nøyaktig to uker etter forrige gang Ole Klemetsen havnet i bråk på Hamar. Politiet henla voldssiktelsen fordi de mente at den tidligere bokseren ble provosert til å slå.

Den tidligere europamesteren har ikke anmeldt Karmøy-opptrinnet til politiet, men har hyret inn advokat som skal se nærmere på saken. Ifølge John Klemetsen er det aktuelt å saksøke vedkommende som slo.

Ole Klemetsens advokat, Arnfinn Sørskår, ønsket i går kveld ikke å kommentere saken.

NY BLÅVEIS: Ole Klemetsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling