Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mer trøbbel for Strandli

Frank Strandli (25) frykter landslagsplassen ryker etter at Panathinaikos handlet inn to nye spisser før helga. I fjor sommer var sørlendingen påtenkt rollen som klubbens nye stjernespiss. Nå er han redusert til en av fem spissreserver.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Ikke ideelt, sier Strandli til Dagbladet.

I greske aviser blir han kritisert for å være lite bevegelig. Og Strandli legger heller ikke skjul på at ting står litt i stampe for tida. I de fire siste kampene har han ikke fått et eneste spilleminutt. Derfor ble han ikke akkurat lettere til sinns etter trener Vasilij Danils kjøperunde like før overgangsfristen 31. januar.

Fra Uzbekistan hentet Danil inn toppscoreren Irismitos (21). Fra det greske bånnlaget Kavala plukket Danil opp polakken Sibnievsei (22). Fra før har en annen polakk - Kryzstof Warzycha (34) - ubegrenset tillit som Panathinaikos' enslige spiss.

Vilkårlig

- Nå er vi fem spisser - utenom Warzycha, opplyser Strandli.

På hjemmebane hender det Panathinaikos gir plass for to spisser. Men bingo-faktoren er høy i Hellas. For Strandli oppleves laguttaket til tider vilkårlig.

- Man scorer et mål, men i neste kamp er man ute av laget. Merkelig, sier han.

- Har du vurdert å skifte klubb?

- Nei, det er uaktuelt. Jeg akter å fullføre treårskontrakten.

Det til tross for at reservestatusen betyr elendige odds når VM-troppen skal plukkes ut.

Hvor er Drillo?

Mens landslagssjefene Egil Olsen og Bjørn Hansen valfarter til England for å møte spillere, har nemlig ikke Strandli hørt fra forbundsledelsen på lange tider.

- Om herrene Olsen og Hansen ikke hører fra seg snart, ligger min VM-sjanse i å vise meg fram i en av de fire treningskampene, sier Strandli.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!