- Merkelig at Lindegaard dukker opp på den måten

Nicklas Bendtner har aldri sett United-keeperen spille.

KAN FÅ UNITED-DEBUTEN OM TO DAGER: Anders Lindegaard blir først spilleklar til hjemmekampen mot Stoke om to dager. Med Edwin van der Sar ute med sykdom kan den tidligere AaFK-keeperen få ilddåpen allerede da. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / Jens Nørgaard Larsen
KAN FÅ UNITED-DEBUTEN OM TO DAGER: Anders Lindegaard blir først spilleklar til hjemmekampen mot Stoke om to dager. Med Edwin van der Sar ute med sykdom kan den tidligere AaFK-keeperen få ilddåpen allerede da. Foto: AFP PHOTO / SCANPIX DENMARK / Jens Nørgaard Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med Edwin van der Sar ute med sykdom kan Anders Lindegaard få sjansen fortere enn ventet i Manchester United, første sjanse er mot Stoke om bare to dager om FA rekker å registrere overgangen før kampstart.

For andre enn nordmenn og dansker er han foreløpig et ubeskrevet blad - selv landsmann og landslagskompis Nicklas Bendtner har til gode å se 26-åringen i aksjon.

- Det er underlig at Anders Lindegaard dukker opp på den måten, for han er ikke veldig ung. Men noen i dansk fotball må føle seg litt merkelige. Ikke bare i OB (Lindegaards gamle klubb i Danmark, journ.anm.), men også i andre danske klubber, når det ikke var noen som ville ha ham. For han må ha noen kvaliteter man ikke så hjemme i Danmark når en klubb som Manchester United kjøper ham for et stort beløp fra en liten klubb i Norge, sier Bendtner til sporten.dk.

- Hører fra andre at han har vært god Arsenal-spissen sier han aldri hadde hørt om Lindegaard før han dukket opp på landslaget, der han har stått noen kamper i EM-kvaliken mens Thomas Sørensen har vært skadet. Den utfordringen har den tidligere AaFK-keeperen tatt på strak arm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer