Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ligacupen:

Merkelige scener da tannløst Liverpool tapte: - Løper rundt med hjemmeleksa

Southampton vant 1-0 i første semifinalemøte.

BESKJED: Lite stemte for Liverpool i kampen mot Southampton. Liverpool-spiss Daniel Sturridge løp i flere sekunder rundt med en lapp fra Liverpool-benken, uten at det hjalp spesielt. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock
BESKJED: Lite stemte for Liverpool i kampen mot Southampton. Liverpool-spiss Daniel Sturridge løp i flere sekunder rundt med en lapp fra Liverpool-benken, uten at det hjalp spesielt. Foto: James Marsh/BPI/REX/Shutterstock Vis mer
  • Soton - Liverpool 1-0 (1-0)

(Dagbladet): Southampton tok første stikk mot Liverpool i semifinalen i ligacupen. Laget fra Sør-England vant 1-0 på hjemmebane etter scoring av Nathan Redmond.

Liverpool og manager Jürgen Klopp har sjarmert mange med energisk og fint angrepsspill i Premier League denne sesongen, men i kveld hadde Klopp lite å smile for.

- Skrekkelig kamp av Lpool. Kun flaks om finaledrømmen overlever kvelden. Vondt for å tro at Klopp har sterk nok stall til en ligatittel i år, skriver TV 2-kommentator Øyvind Alsaker på Twitter.

ARK: Daniel Sturridge viser arket til Emre Can. Foto: NTB Scanpix
ARK: Daniel Sturridge viser arket til Emre Can. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rødtrøyene - som i kveld spilte i signalgult - slet voldsomt offensivt og ble stadig stoppet av et godt organisert Southampton-lag.

I stedet var hjemmelaget nærmere en større seier - og en avslutning fra målscorer Redmond ble stoppet på streken i sluttminuttene.

Ark?

Med rundt et kvarter igjen av kampen oppsto merkelige scener på St Mary's. Pluselig løp Liverpool-spiss Daniel Sturridge forfjamset rundt på gressmatta med et ark i hendene.

Spissen så ned på arket, samtidig som han forsøkte å følge med på spillet. Han gestikulerte også til flere medspilelre om innholdet.

Trolig var det en taktisk beskjed fra sidelinja.

- Sturridge løper rundt med hjemmeleksa. Småsnodig. Det var jo ikke bare en liten lapp, men et stort A4-ark, sier Max-kommentator Kenneth Fredheim på direkten.

For det lugget virkelig for bortelaget underveis i kampen.

Straffet

Liverpool ble tatt på senga etter 20 minutter. Southampton broderte seg gjennom Liverpool-forsvaret.

Jay Rodriguez fant til slutt Nathan Redmond som var iskald og god alene med keeper Loris Karius. Dermed sto det 1-0.

1-0-MÅLET: Nathan Redmond setter inn 1-0 etter 20 minutter mot Liverpool. Foto: NTB Scanpix
1-0-MÅLET: Nathan Redmond setter inn 1-0 etter 20 minutter mot Liverpool. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slik stilte lagene:

Soton: Forster, Cedric (Højbjerg fra 74), Yoshida, Van Dijk, Bertrand, Clasie, Davis (Ward-Prowse fra 82) Ward-Prowse , Romeu, Redmond, Tadic, Rodriguez (Long fra 82).

MÅLSCORER: Southamptons Nathan Redmond. Foto: AP Photo/Frank Augstein
MÅLSCORER: Southamptons Nathan Redmond. Foto: AP Photo/Frank Augstein Vis mer

Liverpool: Karius, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Lucas, Can, Wijnaldum (Coutinho fra 62), Lallana, Firmino (Origi fra 83), Sturridge.

Mål: 1-0: Redmund (20),

Returkampen spilles onsdag 25. januar. I finalen venter trolig Manchester United som vant 2-0 mot Hull i går.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling