ARRESTERT: Den svenske landslagsutøveren er mistenkt for drapsforsøk.
ARRESTERT: Den svenske landslagsutøveren er mistenkt for drapsforsøk.Vis mer

Merritert svensk landslagsutøver arrestert for drapsforsøk

- Man tror hun forsøkte å ta livet av en person.

(Dagbladet): En merritert svensk landslagsutøver i 20-årene er arrestert for drapsforsøk. Det skrive flere svenske medier.

Ifølge Dalademokraten skal kvinnen ha lurt med seg sin tidligere samboer på en biltur, hvor hun skal ha angrepet henne med kniv og påført personen så store skader at polititet vurderer det som et drapsforsøk.

Aktor Sanna Gens har begjært landslagsutøveren, som er merritert på internasjonalt nivå, fengslet.

- Man tror hun har forsøkt å ta livet av en person, sier Gens til Expressen.

Arrestert i går Ifølge svenske DT har kvinnen tilstått at hun forberedte seg til å drepe eks-samboeren.

Hendelsen fant sted 17. mars. Politiet skal først ha siktet utøveren for grov mishandling, før siktelsen i går ble endret til drapsforsøk.

Aktor vil ikke gå nærmere inn på hendelsesforløpet eller utdype hvorfor politiet nå vurderer situasjonen annerledes enn til å begynne med.

Gens forteller imidlertid at den arresterte utøveren nekter for å ha forsøkt å ta livet av sin tidligere samboer, men vil ikke kommentere om siktede innrømmer mishandling.

Flere avhør venter Kvinnen har tidligere blitt dømt for tyveri fra en butikk i Borlange, som ligger en snau halvtime fra Falun.

Politiet vil nå foreta seg flere avhør av landslagsutøveren, samtidig som de foretar ytterligere tekniske undersøkelser.

Tiltalen ventes innen 2. april.