Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Merson på fylla igjen

Aston Villa-stjernen Paul Merson innrømmer i søndagens utgave av avisa News of the World at han nylig havnet på fylla etter å ha kranglet med kona Lorraine. Dermed har hans avhengighetsproblemer dukket opp igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg har fått et stort tilbakefall, og jeg sliter. Ting er blitt tusen ganger verre. Alt er i ferd med å gli mellom fingrene på meg, sier han.

Merson sier at han drakk halvannen flaske vodka i løpet av åtte timer på byen med venner.

- Etter fire og et halvt år uten å ta en drink, besluttet jeg at jeg trengte en. Jeg hadde kranglet med kona og følte meg ensom. Jeg drakk doble vodka hele kvelden, og det ble halvannen flaske.

Merson gjennomgikk behandling for avhengighet av alkohol, kokain og gambling vinteren 1994-95. Nå har han begynt i terapi igjen.

- Folk trodde at Paul Merson ikke hadde et problem lenger, men sannheten er at det er like vanskelig i dag som det var for fire år siden. Jeg lider av en sykdom, og jeg trenger hjelp, sier Merson.

Daglig leder David Davies i Englands fotballforbund sier at Merson kan regne med hjelp.

- Alle har beundret måten han sloss mot problemet sitt, og vi kommer til å kontakte ham for å se hva vi kan gjøre, sier Davies.

- Det er trist å høre om tilbakefallet. Man må beundre måten han gjenopplivet karrieren sin etter problemene med narkotika, alkohol og gambling, sier leder Gordon Taylor i spillernes fagforening.

(NTB-AFP)

PÅ FYLLA IGJEN: Paul Merson har problemer med alkohol igjen. Nå er han til behandling.