TYSK RASERI: Per Mertesacker var på vei for å takke Arsenal-fansen da han så at Mesut Özil tuslet mot garderoben. Det fant han seg ikke i. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix
TYSK RASERI: Per Mertesacker var på vei for å takke Arsenal-fansen da han så at Mesut Özil tuslet mot garderoben. Det fant han seg ikke i. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB ScanpixVis mer

Mertesacker rasende på lagkamerat Özil

Arsenals tyskere i klinsj etter kampslutt.

(Dagbladet:) Det ble en brutal lørdag for serieleder Arsenal i Manchester. De scoret selv tre vakre mål - men det hjalp lite så lenge de møtte ligaens mestscorende fotballag. Manchester City var fryktinngytende, og kuttet med sin 6-3-seier inn forspranget til tre poeng i toppen.

Kranglet åpenlyst Da lagene gikk av banen, kokte det over for Arsenals ene målscorer Per Mertesacker.

Mens kameralinsene fanget opp den minste bevegelse, bråsnudde plutselig tyskeren - og løp mot sin landsmann og lagkamerat Mesut Özil. Özil var da på vei mot garderoben.

Med pekefingeren hevet ga Mertesacker ham en voldsom skjennepreken ute på matta.

- Takket ikke fansen Ifølge Daily Mirrors faste Arsenal-reporter John Cross, som var til stede på Etihad Stadium, var Mertesacker rasende fordi Özil ikke tok seg bryet med å takke de tilreisende bortesupporterne etter 3-6-tapet.

«Wow. Det ser du sjelden. Mertesacker skjeller ut Özil for ikke å takke bortefansen. Ikke uten grunn at Mertesacker er så stor helt blant Arsenal-supporterne», skriver Cross på sin Twitter-konto.

SLAGEN MANN: Her scorer Per Mertesacker Arsenals trøstemål på overtid. Foto: NTB Scanpix
SLAGEN MANN: Her scorer Per Mertesacker Arsenals trøstemål på overtid. Foto: NTB Scanpix Vis mer