Lionel Messi om Liverpool-ydmykelsen

Messi: - En av de verste opplevelsene i karrieren

Lionel Messi beklager til fansen etter Champions League-ydmykelsen mot Liverpool.

KNUST: Etter tapet mot Liverpool. Foto: Phil Noble / NTB Scanpix
KNUST: Etter tapet mot Liverpool. Foto: Phil Noble / NTB ScanpixVis mer

I sin første pressekonferanse på fire år snakket Barcelona-stjernen Lionel Messi om kollapsen mot Liverpool i mesterligaens semifinale.

Etter å ha vunnet 3-0 mot engelskmennene i Spania, ble Barcelona feid av banen med 4-0 i England tidligere denne måneden.

SE TV: Liverpool øynet et håp om ligagull i første omgang, men Manchester City ville det annerledes. Video: Jesper N. Finsveen / Dagbladet Vis mer

Liverpool scoret tre mål etter pause. Dermed ble det ingen finale for Messi & Co. Historien gjentok seg. Sesongen før var det Roma som snudde på hjemmebane og sendte katalanerne ut av turneringen.

Fredag stilte Messi på pressekonferansen før lørdagens cupfinale mot Valencia i Sevilla. Selv om klubben spiller finale lørdag, ble også tapet for Liverpool et stort tema.

Messi har ikke uttalt seg stort siden hans lag ble slått ut på Anfield. Fredag holdt han ikke tilbake om hvor tungt nederlaget var.

- Vi må beklage for den andre omgangen i Liverpool. Ikke på grunn av resultatet, men hvordan det så ut. Det var en av de verste opplevelsene i karrieren min, sier Messi ifølge BBC.

Til tross for nok en mesterligafiasko, kan sesongen med to titler for storklubben. Seriegullet er allerede sikret. Lørdag venter Valencia i finalen i Copa del Rey. Kampen spilles i Sevilla.

- Å vinne cupen ville vært den beste måten å avslutte sesongen på, sier Messi.