Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi: - Jeg vil veldig gjerne returnere til argentinsk fotball

Hinter til at han vil avslutte karrieren i hjemlandet.

 HINTER:  Lionel Messi utelukker ikke at han vil avslutte karrieren i hjemlandet Argentina. Foto: REUTERS / NTB / Scanpix.
HINTER: Lionel Messi utelukker ikke at han vil avslutte karrieren i hjemlandet Argentina. Foto: REUTERS / NTB / Scanpix. Vis mer

Lionel Messi hinter til at han kan komme til å returnere til argentinsk fotball og avslutte karrieren der.

Den nybakte Gullballen-vinneren flyttet til Spania og Barcelona allerede som 13-åring og har utviklet seg til å bli verdens beste spiller.

- Da jeg var liten gutt var alltid drømmen min å spille i Argentina, men det skjedde ikke fordi jeg forlot landet veldig tidlig, sier han i et intervju som ble publisert på FIFA.com i etterkant av Gullballen-utdelingen.

- Jeg måtte dra til Europa og Barcelona og gjøre min karriere, men jeg vil gjerne returnere til argentinsk fotball en dag, forteller han.
Argentina lengter etter en tittel Mens 28-åringen nyter ekstrem popularitet i Barcelona, har han ikke alltid hatt samme popularitet i hjemlandet.

Han har ennå ikke maktet å føre Argentina til en stor internasjonal tittel.

I tillegg ble det rapportert at han ble spyttet på av en River Plate-supporter etter Barcelonas 3-0-seier over laget fra Buenos Aires i finalen i VM for klubblag, til tross for at Messi dempet sin feiring etter at han scoret åpningsmålet.

- Jeg vet hvor stor innsats alle supporterne hadde lagt i en slik reise og hvor spente de var. Så kom jeg, argentineren, og scoret det første målet og ødela alt for dem, forteller Messi.

- Jeg vet ikke om jeg sa unnskyld, men det var en form for beklagelse, sa han om feiringen sin.

- Fortjener tittel Til tross for å ha tapt finalen i både VM og Copa America de to siste årene, er han trygg på at han vil ende titteltørken under Copa America Centenario i USA denne sommeren.

- Vi kan ikke si når vi kommer til å vinne noe med landslaget. Men etter alt vi har kjempet for, fortjener vi en stor tittel. Vi har spilt flere finaler og ikke vunnet noen av dem. En dag er det ment til å skje.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media