ENDRET: Lionel Messis sønn Thiago (ryggen til) har gjort at superstjernas hverdag og tankesett er helt forandret. Foto: AP Photo/Manu Fernandez
ENDRET: Lionel Messis sønn Thiago (ryggen til) har gjort at superstjernas hverdag og tankesett er helt forandret. Foto: AP Photo/Manu FernandezVis mer

Messi: - Livet mitt er fullstendig forandret

Letter på sløret.

(Dagbladet): Lionel Messi har etter at han og kjæresten Antonella Rocuzzo ble foreldre i november 2012 ikke pratet om sønnen.

I marsutgaven av fotballmagasinet Four Four Two letter han på sløret, ifølge Mundo Deportivo.

- Livet mitt er fullstendig forandret etter at Thiago ble født. Han er det viktigste for meg og uten tvil den beste gaven man kan ønske seg, sier Barcelona-angriperen til magasinet.

Den to år gamle gutten har de siste ukene sett en Messi i strålende form.

- Han er ikke så nysgjerrig at han vet hva jeg gjør og hvem jeg er, men Antonella har sagt at han kjenner meg igjen når jeg er på fjernsyn, det er fantastisk, fortsetter 27-åringen.

- Mine første tanker er alltid om ham. Alt er topp.

Argentineren har scoret 15 ganger i januar og februar og slått tilbake etter en lengre periode med ujevne prestasjoner.

Det har gjort at Barcelona har heng på Real Madrid i Primera División. Katalanerne er to poeng bak rivalen med 13 kamper igjen.

I Champions League har de et godt utgangspunkt etter å ha slått Manchester City på bortebane, og storklubben har muligheter til å vinne enda et trofé da onsdag tok seg til finalen i Copa del Rey på bekostning av Villarreal.