Messi advarer lagkameratene: - Vi må bli bedre

Matchvinneren ble imponert av Iran.

DEN LILLE VAR STØRST IGJEN:  Lionel Messi sørget for argentisk seier med sin overtidsscoring mot Iran. Argentina-stjernen er ikke i tvil om at de må bli bedre. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE
DEN LILLE VAR STØRST IGJEN: Lionel Messi sørget for argentisk seier med sin overtidsscoring mot Iran. Argentina-stjernen er ikke i tvil om at de må bli bedre. Foto: AFP PHOTO / PEDRO UGARTE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BELO HORIZONTE (Dagbladet): Et øyeblikks magi av Lionel Messi på overtid, sørget for argentisk seier og avansement fra gruppe F.

Den lille magikeren skrudde inn et skudd fra cirka 20 meter på overtid, i en kamp Argentina sleit i samtlige 90 minutter.

- Noen ganger er det veldig vanskelig å spille fotball. Dette var en sånn kamp. Iran forsvarte seg veldig godt, nektet oss rom og lå lavt. Og for at vi skal være så gode som alle ønsker vi skal være, så trenger vi rom å spille i. Det fikk vi ikke i dag, sier Lionel Messi til Dagbladet og et samlet pressekorps etter seieren.

- Derfor ble dette en vrien kamp for oss. Jeg synes helt ærlig vi var OK før pause, men i andre omgang ble det verre. Da produserte også Iran noen veldig store sjanser. De var flinke til å stenge igjen og tok oss på et par kontringer. All ære til dem for det.

Selvtillit - Seieren var din fortjeneste, og bare din?

- Dette handler ikke om meg. Vi er mange som gjør så godt vi kan. Alle der framme vil score mål hele tiden. Og til slutt var det jeg som fikk muligheten. Det var viktig for oss at det skuddet gikk i mål, svarer Barcelona-stjernen.

Argentina er klare for åttedelsfinale før den siste gruppespillskampen mot Nigeria. Messi har blitt matchvinner i begge.

-  Det gir selvtillitt og vil gi laget ro inn mot det som skal skje videre. Det gir også kampen mot Nigeria et nytt utgangspunkt. Og hva jeg følte da jeg så ballen gikk i mål - jeg ble selvfølgelig veldig glad. Det så det ut som alle andre var også, forteller 26-åringen.

På spørsmål om Argentina bare handler om han er svaret:

- Nei. Vi jobber for laget alle sammen.Og vi vil nå nivået vårt snart. det er jeg overbevist om. Og til alle som sier vi må bli bedre, ja, vi må det. Men det er ikke så lett som alle tror.
 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer