Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi arkitekten bak Zlatans mål

Feiret sammen i Barcelonas 2-0 seier og knuste ryktene om uvennskap.

GODE VENNER: Det var ingen tegn til den påståtte konflikten mellom Zlatan og Messi i Barcelonas 2-0 seier mot Xerez onsdag kveld. Messi var arkitekten bak Zlatans perle av et mål. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcelo del Pozo
GODE VENNER: Det var ingen tegn til den påståtte konflikten mellom Zlatan og Messi i Barcelonas 2-0 seier mot Xerez onsdag kveld. Messi var arkitekten bak Zlatans perle av et mål. Foto: SCANPIX/REUTERS/Marcelo del Pozo Vis mer

|||Barcelona nyttet sjansen til å skaffe seg fem poengs luke på tabelltopp ved å slå Xerez 2-0 i onsdagens framskutte kamp.


På dagen da FIFA-styret reiste disiplinærsak mot ham for viljehandsen i VM-kvalifiseringen, nikket Thierry Henry gjestene i ledelse 58 sekunder ut i annen omgang. Det målet så ut til å bli kampens eneste helt til Zlatan Ibrahimovic fastsatte resultatet på overtid.

Lionel Messi, som tirsdag ble tilkjent Ballon dOr (gullballen) som årets spiller i europeisk fotball, kom inn som innbytter og hadde en stolpetreff før han gjorde forarbeidet til Ibrahimovics scoring.

Kampen mot Xerez tilhører den 15. serierunden og skulle vært spilt siste helg før jul, men da er Barcelona opptatt med klubb-VM i Abu Dhabi. Derfor ble kampen omberammet til onsdag.

Barcelona inntok tabelltoppen med 1-0 over Real Madrid i helgens «El Clasico», og laget fulgte opp onsdag selv om flere faste spillere fikk hvile fra start.

(NTB)


503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media