Messi, Beckham, Pelé og Maradona spiller på Farnborough FC

Bare stjernenavn i laget som spiller på nivå seks i England.

STJERNESPEKKET LAG: Farnborough FC i England har både Beckham, Maradona og Messi på laget. Foto:David Parry / NTB Scanpix
STJERNESPEKKET LAG: Farnborough FC i England har både Beckham, Maradona og Messi på laget. Foto:David Parry / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Når man leser navnene på spillerne i den engelske klubben Farnborough FC, som spiller utenfor det engelske ligasystemet, så ser man at det består av flere store fotballnavn.

The Mirror skriver i dag om det engelske laget,  hvor samtlige spillere og trenere har byttet navn til mer kjente fotballnavn.
Scott Beckham har byttet navn til David Beckham, mens Dan Bennett nå går under navnet Lionel Messi.

Mourinho er trener Det er spillselskapet Paddy Power som har inngått et samarbeid med den engelske klubben, og sponset dem med 100 000 britiske pund.

Trener Jose Mourinho (tidligere kjent som Spencer Day) sier til the Mirror at støtten har reddet klubben, som var nære ved å gå konkurs tidligere i år.

- I sommer var vi usikre på om vi i det hele tatt kom til å starte sesongen, men nå har vi det beste laget verden noen gang har sett, sier han til avisen.

Sammen med assistent Sir Alex Ferguson forteller han at ikke alt bare er fryd og gammen i klubben.

- Pelé og Maradona begynte nesten å slåss over hvem som skulle ha trøyen med nummer 10.

Laget skal spille sin første kamp med nye navn på lørdag, når de møter Chelmsford.

Beckham scoret fra midtlinjen Midtbanespiller Beckham er førnøyd med navnebyttet.

- Becks har alltid vært helten min så jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn å endre navnet mitt til hans. Jeg klarte å score fra midtlinjen forrige sesong og jeg håper det kommer mer i denne sesongen.