Messi ble den aller yngste i 200-klubben

Den «utenomjordiske» med enda to rekorder.

(Dagbladet): Lionel Messi (25) er ustoppelig - igjen.

I går ble han utfordret av Real Madrids Cristiano Ronaldo, som scoret et hattrick. Messis svar var fire nettkjenninger i 5-1-seieren mot Osasuna.

Med målrushet slettet han flere rekorder, som vanlig. Ikke bare ble han den første som scorer i 11 La Liga-kamper på rad.

200 på 235 Han ble også den yngste i spansk ligafotballs historie som passerer 200 ligamål, det klarte han på bare 235 kamper.

I 2012 noterte han seg for utrolige 91 mål for klubb- og landslag, han slo Gerd Müllers umulige rekord. Bare for Barcelona denne sesongen er det blitt 33 scoringer.

Barca- og Argentina-lagkamperat Javier Mascherano sier han er like lamslått som alle andre når han skal vurdere Messis prestasjoner.

- Det er surrealistisk å snakke om ham, fordi det han gjør er utenomjordisk, sier Mascherano.

Barcas assistanttrener Jordi Roura tror få klarer å fordøye det den lille spissen gjør.

Virker normalt - Når du er med ham hver dag så virker dette normalt. Men når du stopper opp og reflekterer  over det han gjør, så tar du hendene til hodet. Det synker ikke inn umiddelbart det han gjør, sier Roura.

Onsdag får Messi og co en ny utfordring, da står erkerivalene Real Madrid på andre siden av banen i Cope del Rey-semifinale på Bernabeu.

- Hvordan oppladningen er betyr ingenting i disse kampene, vi vet at vi kommer opp mot et stort Real Madrid-lag. De kommer til å satse alt, på tross av at de mangler nøkkelspillere, sier Mascherano.