KASTET OPP: Oppladningen til Colombia-kampen for Lionel Messi og resten av Argentina ble bokstavelig talt dårlig. <br>Foto: EPA/JASON SZENES/ NTB Scanpix
KASTET OPP: Oppladningen til Colombia-kampen for Lionel Messi og resten av Argentina ble bokstavelig talt dårlig.
Foto: EPA/JASON SZENES/ NTB ScanpixVis mer

Messi ble spysyk på flytur

Kraftig turbulens.

Lionel Messi måtte ty til spyposen da Argentinas landslag opplevde voldsom turbulens på flyet til San Juan foran VM-kvalifiseringskampen mot Colombia.

Barcelona-superstjerna og flere av hans lagkamerater ble dårlige på grunn av turbulensen under turen til San Juan før tirsdagens kamp.

Sykdommen vil imidlertid ikke stoppe Messi og co. fra å spille det som er en svært viktig kamp for argentinernes håp om VM i Russland i 2018. Dersom Messi likevel skulle melde forfall, viser statistikken at det ville vært skjebnesvangert for Argentina som er to helt forskjellige lag med og uten sin største stjerne.

Kvalifiseringskamper med Messi:

* Chile – Argentina 1-2

* Argentina – Bolivia 2-0

* Argentina – Uruguay 1-0

* Brasil – Argentina 3-0

Uten Messi:

* Argentina – Ecuador 0-2

* Paraguay – Argentina 0-0

* Argentina – Brasil 1-1

* Colombia – Argentina 0-1

* Venezuela – Argentina 2-2

* Peru – Argentina 2-2

* Argentina – Paraguay 0-1

Colombia nummer tre

Edgardo Bauzas argentinske mannskap er nummer seks i den søramerikanske VM-kvalifiseringsgruppen etter 17 poeng på elleve kamper. Forrige uke ble det 0-3-tap mot Brasil. Det er den første kampen Argentina har tapt i denne VM-kvaliken med Messi på banen.

Colombia ligger på sin side på tredjeplass, ett poeng foran Ecuador på fjerdeplass i en gruppe der de fire beste går direkte til VM, mens femteplassen møter et lag fra Oseania i playoff.

(NTB)