Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi ble spysyk på flytur

Kraftig turbulens.

KASTET OPP: Oppladningen til Colombia-kampen for Lionel Messi og resten av Argentina ble bokstavelig talt dårlig. <br>Foto: EPA/JASON SZENES/ NTB Scanpix
KASTET OPP: Oppladningen til Colombia-kampen for Lionel Messi og resten av Argentina ble bokstavelig talt dårlig.
Foto: EPA/JASON SZENES/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lionel Messi måtte ty til spyposen da Argentinas landslag opplevde voldsom turbulens på flyet til San Juan foran VM-kvalifiseringskampen mot Colombia.

Barcelona-superstjerna og flere av hans lagkamerater ble dårlige på grunn av turbulensen under turen til San Juan før tirsdagens kamp.

Sykdommen vil imidlertid ikke stoppe Messi og co. fra å spille det som er en svært viktig kamp for argentinernes håp om VM i Russland i 2018. Dersom Messi likevel skulle melde forfall, viser statistikken at det ville vært skjebnesvangert for Argentina som er to helt forskjellige lag med og uten sin største stjerne.

Kvalifiseringskamper med Messi:

* Chile – Argentina 1-2

* Argentina – Bolivia 2-0

* Argentina – Uruguay 1-0

* Brasil – Argentina 3-0

Uten Messi:

* Argentina – Ecuador 0-2

* Paraguay – Argentina 0-0

* Argentina – Brasil 1-1

* Colombia – Argentina 0-1

* Venezuela – Argentina 2-2

* Peru – Argentina 2-2

* Argentina – Paraguay 0-1

Colombia nummer tre

Edgardo Bauzas argentinske mannskap er nummer seks i den søramerikanske VM-kvalifiseringsgruppen etter 17 poeng på elleve kamper. Forrige uke ble det 0-3-tap mot Brasil. Det er den første kampen Argentina har tapt i denne VM-kvaliken med Messi på banen.

Colombia ligger på sin side på tredjeplass, ett poeng foran Ecuador på fjerdeplass i en gruppe der de fire beste går direkte til VM, mens femteplassen møter et lag fra Oseania i playoff.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!