Fotball VM 2018, gruppe B: Portugal - Marokko

Messi blir ikke dårligere av at Ronaldo skrytes opp i skyene. Bli fotballbigamist og elsk begge

Cristiano Ronaldo gjør heldigvis Sepp Blatter til en parentes i Russlands forsøk på å pisse på fotballens oppvask. Likevel er det en parentes vi hadde klart oss foruten.

DET ER OVER: Cristiano Ronaldo har gjort det igjen, scoret mål og vunnet en viktig fotballkamp. Her blåser dommer Mark Geiger av kampen mot Marokko. Her feirer Ronaldo en ny triumf. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
DET ER OVER: Cristiano Ronaldo har gjort det igjen, scoret mål og vunnet en viktig fotballkamp. Her blåser dommer Mark Geiger av kampen mot Marokko. Her feirer Ronaldo en ny triumf. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Portugal-Marokko 1-0 (1-0)

HADDE MAROKKO HATT en målscorer halvparten så god som Cristiano Ronaldo ville Portugal vært i trøbbel før den siste kampen i gruppe B. Slik det er, fordi CR7 scorer sine mål for Portugal – fire så langt i VM, de fire scoringene Portugal har bokført – er Portugal på vei til åttendedelsfinalene mens Marokko skal hjem.

Marokko er sannsynligvis det beste laget som ikke blir med videre, kanskje med tre tap (står igjen med Spania).

Portugal er fort et av de svakeste lagene til å avansere, men de har Cristiano Ronaldo.

OG DER HAR du det. Forskjellen. Den store forskjellen. Forskjellen på seier og tap. Cristiano Ronaldo er vinneren over alle de vinnerne fotballen noen ganger har sett. Ingen avgjør så mange store og viktige fotballkamper som han.

Ingen.

DET ER MANGE som ikke liker Ronaldo, sier han er en posør, en overdriver, at han spiller for seg selv, tenker på seg selv, favoriserer seg selv og alt det der. Og det er greit det – det er mange poenger der. Vi er bare mennesker som elsker og hater, mennesker med følelser, antipatier og sympatier. I tillegg er vi fotballfolk, du kan gange alt med ti. Men i fotballfornuftens navn, hvordan er det mulig å ikke gi mannen kred for det han leverer for lagene han spiller for, være seg klubb eller landslag?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer