Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi bommet på straffespark

Barcelona fikk likevel med seg et greit utgangspunkt fra Mestalla.

BOMMET: Messi skjøt i ballen i hjørnet hvor keeperen allerede lå og ventet. Foto: JOSEP LAGO/AFP/SCANPIX
BOMMET: Messi skjøt i ballen i hjørnet hvor keeperen allerede lå og ventet. Foto: JOSEP LAGO/AFP/SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Valencia-Barcelona 1-1 (1-1)

Messi fikk sjansen til å avgjøre cupkampen, men bommet på straffesparket Barcelona ble tildelt da Thiago ble felt. Diego Alves kastet seg til venstre like før Messi skjøt, og lå og ventet på ballen da skuddet kom.

Barcelonas angrepsrekke har kun scoret et mål på de tre siste kampene, og nok en gang sviktet de offensive spillerne. Kaptein Puyol måtte ta ansvar for gjestene, og stanget ballen i mål etter et godt løp på bakerste stolpe.

Det var Valencia som kom best i gang. Et vakkert angrep ble bredsidet i mål av Jonas, Hans fjerde scoring på seks kamper i cupen. Men lykken ble ikke langvarig. Ti minutter senere var utlikningen et faktum.

Heldig som fikk fullføre
José Manuel Pinto var heldig som fikk fullføre kampen i kveld. Keeperen kom stormende ut og tok ballen med hendene utenfor 16-meteren til Barcelona. Dommeren så situasjonen, men vinket bare spillet videre.

TOK ANSVAR: Puyol stanget inn reduseringen for Barcelona. Foto: MANUEL BRUQUE/EPA/SCANPIX
TOK ANSVAR: Puyol stanget inn reduseringen for Barcelona. Foto: MANUEL BRUQUE/EPA/SCANPIX Vis mer

Barcelona fikk også en scoring annullert. Messi slapp ballen tilsynelatende perfekt til Alexis, men linjedommeren vinket med flagget.

Returkampen spilles 8. februar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling