Messi dediserer seieren til vennen som døde før semifinalen

- Til deg, min venn!

STERKE FØLELSER: Lionel Messi var jublende glad etter at Argentina slo Nederland på straffespark i semifinalen i går kveld. Men da han skrev en hilsen via Facebook mens han ventet på å avlegge dopingprøve, hilste han til sin avdøde venn. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix
STERKE FØLELSER: Lionel Messi var jublende glad etter at Argentina slo Nederland på straffespark i semifinalen i går kveld. Men da han skrev en hilsen via Facebook mens han ventet på å avlegge dopingprøve, hilste han til sin avdøde venn. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lionel Messi får omsider sjansen til å spille VM-finale i fotball. Han scoret på den første av Argentinas straffer da de slo  Nederland på straffespark i semifinalen i går kveld.

Men mens lagkameratene feiret i garderoben i går, satt Messi alene på et rom for å klemme ut de nødvendige dråpene til dopingkontrollørene.

- Jeg er til dopingtest og får ikke deltatt i dette øyeblikket i garderoben. Jeg er stolt av å være en del av denne gjengen! For noen fenomener alle sammen er, for en kamp, for en galskap! skriver Messi på den offisielle Facebook-profilen sin.

Men selv om han satt alene, var det ikke noe å si på gleden.

- Vi er i finalen! La oss nyte det. Nå gjenstår bare et lite skritt, skriver Messi til tilhengerne sine.

Før kampen i går kveld fikk Messi imidlertid et tungt budskap: Den argentinske journalisten Jorge «Topo» Lopez (38), som Messi har blitt god venn med etter flere års samarbeide, døde i en bilulykke i Brasil natt til i går.

Etter kampen dediserte Messi seieren til vennen:

- En klem til hele Argentina og spesielt til Jorge «Topo» Lopez, denne seieren er spesielt til deg, min venn. En stor klem til familien, fatt mot! skriver Messi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer