Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi-dobbel sikret Barcelona-seier

Scoret etter bare tre minutter.

Barcelona fikk overraskende god kamp av Malaga i lørdagens kamp, men som så mange ganger før dukket superstjernen Lionel Messi opp og satte inn vinnermålet i 2-1-seieren.

- Vi var nest best i første omgang og var upresise, sa en misfornøyd trener Luis Enrique etter kampen, ifølge Barcelonas Twitter-konto.

Topplag har ofte marginer på sin side selv om de sliter, og det skjedde igjen da Messi avgjorde i annen omgang.

- Det er vanskelig å vinne borte. Vi er glade for de tre poengene og at vi har én kamp mindre å spille, sa kaptein Andrés Iniesta.

Dermed tok Barca tabelltoppen tilbake fra Atlético Madrid, men hovedstadsklubben kan ta den tilbake med seier over Sevilla hjemme i søndagens kamp. Atlético vil da riktignok ha én kamp mer spilt enn katalanerne.

DAGENS MANN: Barcelona fikk overraskende god kamp av Malaga i lørdagens kamp, men som så mange ganger før dukket superstjernen Lionel Messi opp og satte inn vinnermålet i 2-1-seieren. Foto: REUTERS/Jon Nazca
DAGENS MANN: Barcelona fikk overraskende god kamp av Malaga i lørdagens kamp, men som så mange ganger før dukket superstjernen Lionel Messi opp og satte inn vinnermålet i 2-1-seieren. Foto: REUTERS/Jon Nazca Vis mer

Mot Malaga tok Barca ledelsen da Munir El Haddadi fant nettet etter bare to minutter. Han fikk en sjelden sjanse sammen med Messi og Luis Suárez i Barcelonas angrepsrekke, og unggutten grep den begjærlig.

Etter drøye halvtimen fikk Barca en nesestyver da Juanpi utlignet for hjemmelaget, og 1-1 sto seg til pause.

Sju minutter etter hvilen falt avgjørelsen da Messi satte inn vinnermålet med en vakker volley på et innlegg som kom litt bak ham.

2-1 sto seg kampen ut, og seieren var Barcas tredje på rad. Laget har vunnet sju av sine ti siste kamper i serien.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media