- Messi er arbeidsløs

Ved midnatt gikk Lionel Messis (34) kontrakt med Barcelona ut.

ARBEIDSLEDIG: Lionel Messi kom til Barcelona i 2003, men står nå uten kontrakt. Foto: Albert Gea/Reuters
ARBEIDSLEDIG: Lionel Messi kom til Barcelona i 2003, men står nå uten kontrakt. Foto: Albert Gea/Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Argentineren signerte proffkontrakt helt tilbake i 2005, og kan vise til 977 målpoeng på 778 kamper.

- Messi er arbeidsløs, skriver Petter Veland på Twitter.

Før han følger opp:

- Det er dog ingen dramatikk i det. Barcelona er ikke lenger «hands on» i form av at de per definisjon nå ikke bestemmer noe som helst over argentineren.

Det blir spennende å se hvor lang tid det tar før 34-åringen skriver under på en ny Barcelona-kontrakt, eller om eventuelt en annen klubb skal klare å sikre seg tjenestene til den arbeidsløse argentineren.

Fått med deg denne?

MESSI: Lionel Messi fullroses for prestasjonen mot Athletic Bilbao. Vis mer

- Arbeidsrelasjonen er formelt sett over. Men begge parter ønsker at samarbeidet skal fortsette, og slik kommer det nok til å bli, skriver LaLiga-eksperten.

Veland tror ikke Messi vil skifte beite i sommer.

- Hadde Lionel Messi vært på vei til en annen klubb, hadde det blitt rapportert for lenge siden, av mer troverdige og tunge kilder enn de få som forsøker å skape litt spenning på tampen. En slik overgang ville ha tatt lang tid, selv om argentineren er klubbløs, uten noen bindinger, skriver Veland.

Han har vunnet Ballon d'Or (Gullballen) ved seks anledninger, noe ingen kan matche. Det har også blitt hele 34 trofeer for Messi i klubben han har tilbrakt hele sin profesjonelle karriere.

Messi spiller for øyeblikket Copa América i Brasil. Der har det blitt gruppeseier og 5 målpoeng på fire kamper for superstjerna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer