MED I TROPPEN: Barcelona og Lionel Messi fryktet det verste da stjernespilleren ble liggende å vri seg i smerte etter kampen mot Benfica. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino/NTB scanpix
MED I TROPPEN: Barcelona og Lionel Messi fryktet det verste da stjernespilleren ble liggende å vri seg i smerte etter kampen mot Benfica. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino/NTB scanpixVis mer

Messi er friskmeldt og med i troppen

Barcelona-fansen kan puste lettet ut.

Lionel Messi er friskmeldt etter smellen han fikk i kneet. Barcelona-stjernen er med i troppen til søndagens seriekamp mot Betis.

Messi forlot banen på båre etter at han kolliderte med Benficas målvakt i mesterligaen onsdag. Mange fryktet et langvarig skadeavbrekk, men argentineren slapp med skrekken. Undersøkelser viste at skaden ikke var alvorlig, og Messi hadde kun fått et slag mot kneet.

- Barcelonas nummer 10 trente med resten av lagkameratene lørdag, og (trener) Tito Vilanova har bestemt seg for å ta ham med til Sevilla, opplyser Barcelona.

Alexis Sánchez, Dani Alves og Marc Bantra er også kampklare etter skader.

Barcelona er ubeseiret denne sesongen og topper La Liga seks poeng foran Atlético Madrid.

Men den katalanske storklubben har slitt borte mot Betis. Siden 1999 har «Barca» kun vunnet én av elleve bortekamper mot Sevilla-klubben.

(NTB)