CL-DRØM: Lionel Messi er lei av at rivalen Real Madrid vinner Champions League. Foto: NTB Scanpix
CL-DRØM: Lionel Messi er lei av at rivalen Real Madrid vinner Champions League. Foto: NTB ScanpixVis mer

Messi er lei: – Det er på tide å vinne

Barcelona vant La Liga forrige sesong, mens rivalen Real Madrid vant mesterligaen. Nå mener Lionel Messi at det er Barcelonas tur til å vinne mesterligaen.

– Det er på tide, sier Messi, og legger ikke skjul på at fraværet av en mesterligaseier ergrer han. Bedre blir det ikke av at Real Madrid har dominert turneringen.

– Det er klart det går inn på oss. De har vunnet tre år på rad og skapt historie. De har et horn i siden på oss, sa Messis lagkamerat Luis Suárez i et intervju med radiokanalen RAC1 nylig.

Ekstra vondt gjorde det at Barcelona følte de var det beste laget forrige laget. Den spanske ligaen ble vunnet med formidable 17 poengs margin til Real Madrid.

Barcelona åpner mesterligaen hjemme mot PSV Eindhoven tirsdag. Også Inter og Tottenham er i mesterligagruppe B.

SKANDALE: VM-finalen måtte stoppes da fire personer stormet banen i Moskva. Video: AP DV Vis mer

Forrige sesong røk Barcelona ut av mesterligaen etter å ha kastet bort en 4-1-ledelse fra den første kvartfinalekampen mot Roma. I returmøtet vant italienerne 0-3 og tok seg videre på bortemålsregelen.

– Vi har blitt slått ut i kvartfinalen de siste tre sesongene, og den siste var nok den verste med tanke på resultatet og hvordan vi spilte, sier Messi til Catalunya Radio.

– Jeg mener vi må sikte mot mesterligaseier i år. Vi har en spektakulær tropp og er i stand til å gjøre det.

Barcelona-trener Ernesto Valverde fikk forrige sesong kritikk for å bruke sine største stjerner for mye. Mens trenerkollega i Real Madrid, Zinédine Zidane, lot stjernene hvile i kamper før europakampene, spilte nøkkelspillerne Messi og Suárez hele kampen for Barcelona mot Leganés på 14.-plass tre dager før Roma-kollapsen.

Valverde har sagt at han har tatt til seg kritikken. Før tirsdagens mesterligakamp mot PSV Eindhoven startet Sergio Busquets og Philippe Coutinho på benken mot Real Sociedad lørdag.

(NTB)