Solbakken om Bendtner:

- Messi er også rusten når han har vært borte i to måneder

Ståle Solbakken har ingenting å utsette på Nicklas Bendtner. Men det er fortsatt langt fram.

DET TAR TID: Nicklas Bendtner fikk sine første minutter for FCK mot Hobro i Superligaen. Han er ikke der han bør være. Men Ståle Solbakken har forståelse for spillerens situasjon, alle som ikke har spilt fotball på lenge er rustne. - Også Messi, sier FCK-treneren. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / NTB scanpix
DET TAR TID: Nicklas Bendtner fikk sine første minutter for FCK mot Hobro i Superligaen. Han er ikke der han bør være. Men Ståle Solbakken har forståelse for spillerens situasjon, alle som ikke har spilt fotball på lenge er rustne. - Også Messi, sier FCK-treneren. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Malmö FF - F.C. København, Europa League torsdag kl. 21.00

MALMÖ (Dagbladet): Overgangen fra Rosenborg var like sjokkerende som kontrakten med Ståle Solbakkens F.C. København var kort - fire måneder - og Danmark sto på hodet da Nicklas Bendtner vendte hjem.

Det gjør de egentlig fortsatt.

Ståle Solbakken må le når han tenker på det.

- Det har roet seg litt, det er ikke sånn som det var. Og det er veldig bra. Det var nemlig fullstendig galskap. Den første treninga, det var egentlig ikke til å tro.

- Det var helt vilt, sier Ståle Solbakken.

Rusten som Messi

Det er fem FCK-kamper siden Nicklas Bendtner signerte for Nordens største og beste fotballklubb. Så langt har han tre innhopp og en hel cupkamp med B-laget. 18 minutter mot Hobro, 19 minutter mot Midtjylland og 25 minutter mot Silkeborg er Bendtners bidrag i Superligaen.

Han har ikke gjort seg bort.

- Han er rusten, sier Ståle Solbakken.

- Det skulle også bare mangle. Messi og er rusten når han har vært borte i to måneder. Det så du nå da han gjorde comeback. Og Bendtner hadde ikke spilt siden april da han kom til oss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer