MISTER VENN:  Lionel Messi. Foto: NTB Scanpix
MISTER VENN: Lionel Messi. Foto: NTB ScanpixVis mer

Messi fikk dødsbudskap timer før semifinalen

Ryster Argentina-fansen

(Dagbladet):  Lionel Messi har vært Argentinas store spiller i VM.  Den lille magikeren blir hyllet av ekspertene, og er på god vei til å skyte hjemlandet til en finaleplass.

Dødsfall Men i dag kom det en beskjed som ryster Argentina-fansen. Den argentinske journalisten Jorge «Topo» Lopez (38) omkom i en bilulykke i Brasil i natt.

Lopez skal ha sittet på i en taxi på vei hjem fra jobb da ulykka inntraff.  Taxien skal ha måtte bråsvingt ut av veien og krasjet.

Messi-venn Lopez var i Brasil for å dekke VM sammen med kona Veronica og barna, men de var ikke med da journalisten kjørte av veien, skriver Diarioveloz.

Lopez  jobbet sammen med Messi i en årrekke, og Twitter-profilen Barcastuff skriver at de to ble gode venner i løpet av åra, noe også Diarioveloz bekrefter.

Semifinale I kveld spiller Argentina semifinale i VM mot Nederland.  Messi får en ekstra belastning før  en av hans største kamper i karrieren.

Den nederlandske landslagssjefen Louis van Gaal innrømmer at det blir tøft å møte Messi - men er ikke opptatt av å stoppe Messi alene - han skal stoppe Argentina:

- Vi spiller mot Argentina. Vår strategi er lagt opp til å møte ett lag, ikke enkeltspillere. Jeg er klar for å møte Argentina, sa van Gaal på gårdsagens pressekonferanse.

Han legger til:

- Messi er blitt valgt som verdens beste spiller. Det er en grunn til det. Samtidig har han slitt på landslaget, der han ikke alltid har lyktes. Det har han tydelig hatt lyst til å gjøre noe med i dette mesterskapet. Vi ønsker å stoppe ham, og det blir litt av en utfordring.