Messi fly forbannet på sin egen bursdag: - Hvilken katastrofe

Eidur Gudjohnsen beskriver Lionel Messi som en stille og fredelig mann. Det så ikke slik ut i dag.

RASENDE: Lionel Messi freser mot det argentinske fotballforbundet. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Lionel Messi freser mot det argentinske fotballforbundet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Søndag barker Argentina og Chile sammen i finalen i Copa America i New Jersey. Da ønsker superstjerna Lionel Messi seg en forsinket bursdagsgave.

Argentineren har nemlig bursdag i dag. Den har så langt vært preget av frustrasjon og sinne, basert på 29-åringens utbrudd på Instagram.

Årsaken var et forsinket fly på vei til New Jersey. Messi la skylden på Det argentinske fotballforbundet (AFA).

- Nok en gang er et fly forsinket på vei til vårt reisemål. Hvilken katastrofe AFA. Herregud! skriver bursdagsbarnet på Instagram.

Under den rasende kommentaren, hvor Messi er avbildet med landslagskollega Sergio Agüero, har over 30 000 kommentert. Majoriteten av kommentarene er gratulasjoner.

Bryter med bildet av Messi

Messis voldsomme reaksjon står i kontrast til det rolige og sindige bildet mange har av den argentinske fotballmagikeren. Tidligere lagkompis i Barcelona, Eidur Gudjohnsen, har tidligere sagt til Dagbladet at Messi er en rolig fyr.

- Det er ikke noe poeng i å spekulere om Messi er sånn og sånn. Det blir sagt mye rart, men Messi er veldig grei å ha med å gjøre. Han er stille og fredelig og bare elsker fotball. Han er en god venn, som jeg møter titt og ofte. Han er en veldig hyggelig kar, som respekterer sine lagkamerater sterkt og får gjensidig respekt tilbake, sa islendingen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer