RASENDE: Lionel Messi freser mot det argentinske fotballforbundet. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Lionel Messi freser mot det argentinske fotballforbundet. Foto: NTB ScanpixVis mer

Messi fly forbannet på sin egen bursdag: - Hvilken katastrofe

Eidur Gudjohnsen beskriver Lionel Messi som en stille og fredelig mann. Det så ikke slik ut i dag.

(Dagbladet): Søndag barker Argentina og Chile sammen i finalen i Copa America i New Jersey. Da ønsker superstjerna Lionel Messi seg en forsinket bursdagsgave.

Argentineren har nemlig bursdag i dag. Den har så langt vært preget av frustrasjon og sinne, basert på 29-åringens utbrudd på Instagram.

Årsaken var et forsinket fly på vei til New Jersey. Messi la skylden på Det argentinske fotballforbundet (AFA).

- Nok en gang er et fly forsinket på vei til vårt reisemål. Hvilken katastrofe AFA. Herregud! skriver bursdagsbarnet på Instagram.

Under den rasende kommentaren, hvor Messi er avbildet med landslagskollega Sergio Agüero, har over 30 000 kommentert. Majoriteten av kommentarene er gratulasjoner.

HERJER: Lionel Messi og Argentina har herjet så langt i Copa America. Foto: NTB Scanpix
HERJER: Lionel Messi og Argentina har herjet så langt i Copa America. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bryter med bildet av Messi

Messis voldsomme reaksjon står i kontrast til det rolige og sindige bildet mange har av den argentinske fotballmagikeren. Tidligere lagkompis i Barcelona, Eidur Gudjohnsen, har tidligere sagt til Dagbladet at Messi er en rolig fyr.

- Det er ikke noe poeng i å spekulere om Messi er sånn og sånn. Det blir sagt mye rart, men Messi er veldig grei å ha med å gjøre. Han er stille og fredelig og bare elsker fotball. Han er en god venn, som jeg møter titt og ofte. Han er en veldig hyggelig kar, som respekterer sine lagkamerater sterkt og får gjensidig respekt tilbake, sa islendingen til Dagbladet.

- Messi hadde et enormt press på seg og ble spådd en lysende fremtid. Det var rått å se utviklingen hans og at han klarte å leve opp til det. De fleste sliter med å leve opp til spådommene, men Messi klarte det. Det er fantastisk imponerende, skrøt EM-profilen.

Forbundets svar til Messi

Det argentinske fotballforbundet har fått med seg stjernas utbrudd og kommer med følgende forklaring, ifølge Marca.

- Vi vil informere om at flyet som skal ta landslaget til New Jersey er forsinket på grunn av værproblemer. I tillegg vil gjøre dere oppmerksom på at alle flyavganger under turneringen er satt opp av arrangøren, skriver AFA i en uttalelse.

Argentina har vært strålende i Copa America og slo USA hele 4-0 i semifinalen, mens Venezuela ble beseiret med sifrene 4-1 i kvartfinalen.Også i gruppespillet vant laget som topper FIFA-rankingen alle sine kamper. Blant annet ble Chile slått 2-1.

Nå møtes de igjen i søndagens finale.