Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Messi føler seg nedfor

Barca-kompis om skadetrøbbel.

Barcelona-stjernen Lionel Messi er lei seg over å være satt på sidelinjen med en lårskade i opptil to måneder, sier lagkamerat Gerard Pique.

Pique har selv hatt sin dose med skadetrøbbel i låret, men ifølge 26-åringen er Messis skade av det mer alvorlige slaget.

- Hans situasjon er annerledes. Han har hatt flere skader på rad, og det har kanskje gjort at han har mistet selvtillit. Jeg hadde ikke muskelproblemer slik de Leo har. Bank i bordet, sier Pique til Mundo Deportivo.

- Han føler seg nedfor, men det er normalt. Det er en ordentlig skade. Han kommer til å føle seg bedre for hver dag som går, men akkurat nå er det logisk at han føler seg psykisk sliten, mener Barcelona-forsvareren.

Messi hinket av banen etter bare 20 minutter under Barcelonas 4-1-seier over Real Betis søndag. Dagen etter bekreftet storklubben at argentineren er ute i seks til åtte uker. Det er hans tredje lårskade denne sesongen.

(NTB-AFP)

MISTET SELVTILLIT: Barcelona's Gerard Pique tror skadeproblemene til Messi tar på spilleren psykisk. Foto: AP /Emilio Morenatti / NTB SCANPIX
MISTET SELVTILLIT: Barcelona's Gerard Pique tror skadeproblemene til Messi tar på spilleren psykisk. Foto: AP /Emilio Morenatti / NTB SCANPIX Vis mer