- Messi? Han er allerede klar

Arsene Wenger i det spøkefulle hjørnet.

(Dagbladet): Arsenal klarte til slutt å sikre seg en plass blant de topp fire i Premier League, og Champions League-plass neste sesong. Noe annet ville ha vært en stor skuffelse for London-klubben, som nå har hatt mesterligaplass i 16 år på rad.

Nå ropes det på forsterkninger hos de rødkledde, og klubben vil trolig åpne lommeboka denne sommeren. Ifølge en amatørvideo (se over) tatt i februar, var planene allerede i gang da.

Messi? - Skal du signere Messi? fikk Arsenal-manager Arsene Wenger spørsmål om idet han satte seg i bilen etter en fotballkamp på Emirates Stadium.

- Han er allerede klar, svarte manageren kort.

Spøk eller ei: Lionel Messi gikk nylig ut og sa at han ikke kunne tenke seg å spille for noen annen klubb enn Barcelona.

Overgangsrykter Så - om ikke Messi, så er det iallfall andre spillere som er linket til Arsenal. Ingen overganger har blitt offentliggjort, men som vanlig verserer ryktene på denne tiden av året.

Cesc Fabregas, som forlot nettopp Arsenal for Barcelona i 2011, skal være aktuell for en retur. Spanjolen selv var overrasket over ryktene om at han skulle til England.

I følge avisa Mirror har Arsenal også vist interesse for en annen Barcelona-stjerne. Ifølge avisa er det garantert at den spanske landslagsspissen David Villa spiller i Premier League neste sesong.

BLIR I BARCELONA: Lionel Messi gikk nylig ut og sa at han ikke kunne tenke seg å spille for noen annen klubb enn Barcelona. Foto: EPA/STR
BLIR I BARCELONA: Lionel Messi gikk nylig ut og sa at han ikke kunne tenke seg å spille for noen annen klubb enn Barcelona. Foto: EPA/STR Vis mer