Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi håper å rekke CL-finalen

I går testet han VM-skoene.

(Dagbladet.no): Lionel Messi herjet med Chelsea da Barcelona slo det engelske mesterlaget ut av årets Champions League. Men bare til han hinket av banen med lårskade. Siden da har det 18 år gamle argentinske stortalentet vært på sidelinja når Barcelona har spilt kamper.

Til ungguttens store fortvilelse.

- Etter å ha vært ute i to måneder, klarer jeg ikke vente lenger. Jeg håper jeg rekker finalen i Champions League, men jeg er ikke sikker, forteller Messi til nyhetsbyrået Efe.

17. mai er datoen alle i Barcelona har markert med rødt i almanakken, og det er ikke fordi vi her på berget går i tog, men fordi Arsenal står på motsatt banehalvdel i Champions League-finalen i Paris. For selv om Messis og Argentinas VM-drøm lever i beste velgående, er mester-finalen en gulrot den unge spilleren ikke vil gå glipp av.

- Det er en finale, og i en finale ønsker alle å spille, sier Messi.

Ifølge nyhetsbyrået AP ga Barcelona-legen ham 2 prosent sjanse for å rekke kampen i Paris, og innerst inne vet også Messi at toppformen hans ikke kommer før VM-sluttspillet i Tyskland i juni. Argentina har vært på en todagers forberedende treningsleir utenfor Madrid denne uka, og i den forbindelse fikk Messi prøve de nye VM-skoene fra Adidas.

- Alle rundt meg har begynt å snakke om VM allerede, sier Messi.

- Det blir ikke enkelt, men vi har et meget bra lag som helt sikkert kommer oss videre fra pulja, fastslår midtbaneeleganten overfor nyhetsbyrået Reuters.

EGNE SKO FOR ARGENTINERE: Adidas har laget fotballsko i VM-landenes farger. Lionel Messi testet Argentinas. Foto: Reuters
EGNE SKO FOR ARGENTINERE: Adidas har laget fotballsko i VM-landenes farger. Lionel Messi testet Argentinas. Foto: Reuters Vis mer
HÅPER HAN REKKER CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN: Men Lionel Messi er udiskutabel til VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media