HAR BLITT BEDRE: Barcelona-angriper David Villa (29) mener spilletiden sammen med Lionel Messi har utviklet ham ytterligere som fotballspiller. Foto: AFP Photo / Scanpix
HAR BLITT BEDRE: Barcelona-angriper David Villa (29) mener spilletiden sammen med Lionel Messi har utviklet ham ytterligere som fotballspiller. Foto: AFP Photo / ScanpixVis mer

- Messi har gjort meg bedre

Det mener David Villa.

Barcelona-angriper David Villa (29) mener spilletiden sammen med Lionel Messi har utviklet ham ytterligere som fotballspiller.

- Messi er en spiller som krever mye av dem som spiller rundt ham fordi du alltid må følge ekstra godt med. Noen ganger virker det helt umulig at han har fått øye på deg, men så har han sett deg likevel, sier David Villa til avisen El Pais.

- Å spille ved siden av ham har det hjulpet meg til å bli bedre, legger målgarantisten til.

Den tidligere Valencia-spissen er ingen hvem som helst i spansk fotball. Med sine 49 mål for Spania er han tidenes mestscorende landslagsspiller i spanjolenes røde og blå drakter.

Men med Messi i nærheten må han finne seg i å spille annenfiolin. Den 24-årige argentineren har vunnet FIFAs kåring for årets spiller to år på rad, og han er også blitt toppscorer i mesterligaen i tre strake utgaver av turneringen.

Messi fikk debuten i Barcelona allerede i oktober 2004. Sju måneder senere ble han tidenes yngste målscorer i spansk 1. divisjon. Den senere verdensstjernen fikk inn en fulltreffer mot Albacete i mai 2005, 17 år, ti måneder og sju dager gammel.

(NTB)