Messi-hat trick i storseier

Svarte på Ronaldos hat trick.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Barcelona var suverene i byderbyet mot Espanyol søndag. Stjernespiller Lionel Messi var en sterk bidragsyter med tre mål i 5-1-seieren.

Det var Espanyol som startet derbyet best. Sergio Garcia scoret det første målet etter 13 minutter. Ledelsen så ut til å holde seg til pause, men Messi ville det annerledes.

Den lille ballmagikeren sikret Barcelona et viktig mål og et psykologisk overtak da han utlignet i der 45. minutt. Trener Luis Enrique var avhengig av seier for å holde følge med erkerival Real Madrid i toppen.

- Da vi slapp inn, kom tvilen og vi fikk ikke noe sluttprodukt i spillet vårt. Nøkkelen kom med målet rett før pause og etter det var alt mye enklere, sa Enrique.

Espanyol sjanseløse Kun fem minutter etter hvilen var Messi på farten igjen og sendte Barcelona i ledelsen. Tre minutter senere stanget midtstopper Gerard Pique hjemmelaget to foran.

Espanyol hadde lite å stille opp med utover i annen omgang. Pedro økte til 4-1 da det gjensto 13 minutter, mens Messi fullbyrdet sitt hattrick og fastsatte sluttresultatet til 5-1 fem minutter senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer