Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi herjet og scoret fire

Etter fire ligakamper uten mål scoret Lionel Messi like godt fire ganger i Barcelonas 5-0 seier over Eibar i spansk La Liga lørdag.

MÅLTØRST: Etter å ikke ha scoret på fire kamper, scorer Lionel Messi like greit fire mål mot Eibar. Video: Strive. Vis mer

Selv med godt spill og flere målgivende pasninger den siste tiden har målene uteblitt for Messi, men etter et snaut kvarter i lørdagens kamp mot Eibar kom endelig målet, så overlegent som nesten bare Messi kan.

Argentineren fikk ballen 30 meter fra mål omringet av Eibar-spillere, men satte fart mot sekstenmeteren, dro av to mann med en lekker tunnel og chippet elegant over keeper.

Hat-trick

Like før pause scoret Messi to mål på under tre minutter og sikret hat-trick.

Først løp han seg fri på venstre side av boksen og overlistet keeper med en markkryper i lengste hjørnet, og like etterpå var han heldig etter å ha vært uselvisk.

Ivan Rakitic vant ballen høyt i banen, og plutselig var Barcelona tre mot én foran mål. I stedet for å skyte la Messi ballen tilbake til Antoine Griezmann, men før franskmannen fikk skutt taklet en forsvarsspiller ballen tilbake til Messi. Han kunne skyte inn sitt hat-trick.

Med 3-0 til pause så 2. omgang ut til å bli en ren transportetappe før Messi scoret igjen like før slutt og Arthur la på til 5-0.

Dansk debut

Danske Martin Braithwaite fikk sin Barcelona-debut da han kom inn etter 72 minutter og var involvert i begge de to siste målene.

87 minutter ut i kampen tok den danske spissen ballen ned på brystet i boksen og slo inn til Messi foran mål etter lekkert fotarbeid. Messi ville ikke være noe dårligere, dro av keeper med en kjapp skuddfinte og kunne enkelt legge på til 4-0.

Rett etterpå var Braithwaite nære ved å score selv, men keeper reddet så vidt med en beinparade. Arthur var først på returen og scoret kampens siste mål i Barcelonas 5-0-seier.

Seieren gjør at Barcelona går opp på tabelltopp, to poeng foran Real Madrid, som spiller sin kamp borte mot Levante lørdag kveld.

Hele Norges coronakart