SKAL SCORE NOEN MÅL: Lionel Messi, her med Sergio Agüero, skal ifølge hauger av medier starte kampen mot Iran sammen med Higuain og Di Maria. Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB Scanpix
SKAL SCORE NOEN MÅL: Lionel Messi, her med Sergio Agüero, skal ifølge hauger av medier starte kampen mot Iran sammen med Higuain og Di Maria. Foto: EPA/PETER POWELL/ NTB ScanpixVis mer

Messi, Higuain, Agüero og Di Maria fra start

Superoffensiv mot Iran i morgen.

Alejandro Sabella fikk kritikk da han startet med 5-3-2-formasjon mot Bosnia. Nå gir Argentinas landslagssjef etter. Messi, Higuain, Agüero og Di Maria starter mot Iran.

Det ble heftig debatt i det fotballgale landet da Argentina innledet VM med femmannsforsvar. Allerede i pausen la Sabella om i 2-1-seieren mot bosnierne. Nå blir det full offensiv satsing mot Iran.

Superstjernen Lionel Messi, som har hatt en skuffende sesong i Barcelona, etterlyser mer hjelp på topp.

- Vi er langt mer komfortable med to mann på topp, og meg i rommet bak fordi det gjør det lettere å kontre. Og med flere spillere i angrep, får vi flere muligheter. Vi er Argentina. Vi må konsentrere oss om oss selv, uten å bry oss for mye om hvem vi møter, sier Messi.

4-3-3 Gonzalo Higuaín ble byttet inn mot Bosnia-Hercegovina. Nå starter han på topp sammen med Sergio Agüero, mens Angel Di Maria blir den kreative sammen med Messi i et 4-3-3-system hvor Javier Mascherano er det defensive alibiet. Fernando Gago ligger også an til å erstatte veteranen Maxi Rodríguez.

Foruten Messi har Argentinas tre øvrige offensive supervåpen en fin sesong bak seg.

* Higuain ble italiensk cupmester med Napoli. 17 mål ble det i den italienske serien. Målsnitt: 0,53.

* Agüero var noe skadeplaget, men ble seriemester med Manchester City. 17 mål på 24 kamper i Premier League ga et målsnitt på 0,74 per kamp.

* Di Maria var nøkkelspiller da Real Madrid vant mesterligaen.

Jubileum I ankerrollen holder Mascherano fortet i det som blir hans 100. landskamp.

- Jeg er ikke en av spillerne som utgjør en forskjell ute på banen, men snarere en spiller som ofrer meg for laget. Hva er min hemmelighet? Jeg lever for dette, sier den tidligere Liverpool-spilleren.

Iran innledet VM med 0-0 mot Nigeria. Ingen forventer noe som helst av iranerne lørdag.

- Argentina er blant favorittene. Det samme kan en ikke si om oss. Alt press ligger på deres skuldrer. For oss handler det om å vise samme utholdenhet som mot Nigeria. Vi har ingenting å tape i denne kampen, sier Charlton-angriper Reza Ghoochannejhad.

(NTB)