Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi i gang med fase to i opptreningen

Etter den strekken han pådro seg.

OPPTRENING: Her er Lionel Messi i gang med fase to i opptreningen. Foto: Reuters/Maria Pirsch/NTB Scanpix
OPPTRENING: Her er Lionel Messi i gang med fase to i opptreningen. Foto: Reuters/Maria Pirsch/NTB Scanpix Vis mer

Lionel Messi er i gang med fase to i opptreningen etter den strekken han pådro seg i forrige måned. Han har også prøvd seg med ball.

I går var han i gang sammen med en fysioterapeut på et treningssenter i Buenos Aires. Senteret blir brukt mye av de argentinske landslagsspillerne i fotball, og det er helt klart at verdens beste fotballspiller de siste årene gjør store framskritt.

Et TV-selskap fanget ham mens han holdt på å gjøre noen enkle øvelser med ball, men han kommer fortsatt ikke til å spille for Barcelona før i januar.

Han skal være hjemme i Argentina i alle fall til 2. januar. Da skal han etter planen vende tilbake til Barcelona, og det er ventet at det ikke kommer til å ta lang tid før han er tilbake på banen etter tilbakekomsten.

Messi var med og sikret Argentina VM-plass i Brasil neste sommer med 5-2 seieren over Paraguay, men etter det har han misset alle Argentinas fire landskamper. Det var de to siste VM-kvalifiseringskampene og to vennskapskamper. Årsaken til at han ikke har spilt har vært skader.

(NTB)