Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi i storform: Herjet mot Elche

Vant 6-0.

Lionel Messi og Neymar var i lekent humør da Barcelona knuste Elche 6-0 borte lørdag. Tidligere på dagen så Cristiano Ronaldo rødt i Real Madrids 2-1-seier mot Córdoba.

Barcelonas store stjerner scoret to hver da Elche fikk en real leksjon på hjemmebane lørdag kveld.

- Med denne innstillingen, og når vi spiller som dette, skal det mye til for at vi taper, sa Neymar etter kampen.

Han står med 14 seriemål på 17 kamper etter lørdagens kamp, og har bare Ronaldo (28 mål) og Messi (21 mål) foran seg på toppscorerlisten.

- Jeg er veldig fornøyd med sesongen, og blir bedre hele tiden, sa han.

Etter at en Gerard Pique-scoring ga Barca 1-0 til pause, fant Barca fram finspillet i annen omgang, og da hang ikke Elches spillere med i svingene.

Ti minutter ut i omgangen ble Neymar felt i straffefeltet, og Messi var kald og rolig fra ellevemetersmerket.

Flott samspill Da var det ikke lenger noen tvil om hvem som skulle vinne kampen, og da Faycal Fajr fikk sitt annet gule like etter, kollapset Elche.

Etter 69 minutter var det Neymars tur til å score etter et strøkent gjennomspill fra Messi, og like etter gjentok de to bedriften da brasilianeren la på til 4-0. Denne gangen var Messis assist enda vakrere, og Neymar satte ballen i nettaket på hel volley.

Like før slutt ble også Messi tomålsscorer etter en fin avslutning, og på overtid satte Pedro punktum da han avsluttet en fantastisk overgang fra kloss hold. Denne gangen var det Neymars tur til å assistere.

(NTB)