Messi: Jeg har ingen problemer med Neymar

Benekter spekulasjoner.

INGEN PROBLEMER: Lionel Messi hevder han og Neymar kommer overens med hverandre. Her er duoen før 7-1-seieren over Thailand. Foto: AFP PHOTO/ Nicolas ASFOURI/NTB Scanpix
INGEN PROBLEMER: Lionel Messi hevder han og Neymar kommer overens med hverandre. Her er duoen før 7-1-seieren over Thailand. Foto: AFP PHOTO/ Nicolas ASFOURI/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det har vært spekulasjoner i pressen om stjernespillerne Lionel Messi og Neymar ikke går godt sammen etter overgangen til sistnevnte i sommer. Det benekter argentineren på en pressekonferanse i Kuala Lumpur.

- Det er ingen problemer mellom oss, disse tingene kommer fra pressen, sier Messi ifølge Goal.

Duoen spilte sammen for første gang mot Thailand forrige onsdag.

- Vi kommer overens på banen og vi blir bedre og bedre kjent. Vi har ikke spilt mye sammen, men han tilfører klubben mye glede, for oss og for fansen, sier Messi.

Angriperen benyttet også muligheten til å snakke om Barcelonas nye trener Gerardo Martino, og hans innvirkning på klubben.

- Han forteller oss at vi må komme tilbake til der vi var de seneste årene. han vil at vi skal skape mer press og jobbe med å få tak i ballen så fort som mulig. Vi er ute etter å gjøre det, sier Messi.