Messi kan bli utestengt i to år

Etter utspill om korrupsjon.

RØDT: Lionel Messi kan bli stilt til ansvar for sine beskyldninger om korrupsjon etter at han ble utvist i lørdagens bronsekamp i Copa America. Foto: EVARISTO SA / AFP
RØDT: Lionel Messi kan bli stilt til ansvar for sine beskyldninger om korrupsjon etter at han ble utvist i lørdagens bronsekamp i Copa America. Foto: EVARISTO SA / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lionel Messi kan bli stilt til ansvar for sine beskyldninger om korrupsjon etter at han ble utvist i lørdagens bronsekamp i Copa America.

Den argentinske superstjernen ble utvist for bare annen gang i sin karriere etter å ha vært i tottene på chilenske Gary Medel i kampen Argentina vant 2-1. De fleste var enige om at det var en meget streng avgjørelse.

Messi var allerede opprørt over dømmingen i semifinaletapet mot vertslandet Brasil. Etter å ha boikottet medaljeseremonien brukte han tungt skyts i uttalelsene.

- Jeg gikk ikke til podiet fordi vi ikke bør være del av korrupsjonen og respektløsheten, sa han og antydet at utfallet av turneringen er bestemt på forhånd.

-Vi ble ikke vist respekt i denne turneringen. Vi fortjente mer, men de lot oss ikke komme til finale. Korrupsjonen og dommerne lar ikke folk nyte fotballen. I stedet ødelegger de den, sa han.

Sterk reaksjon

Det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) gikk sterkt ut mot Messis uttalelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer