Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Messi kommer til å være som en okse når han kommer tilbake

Tilbake på Barca-trening i dag.

FRISKMELDT: Lionel Messi er friskmeldt etter snart to måneder på sidelinja. I dag var han tilbake på Barcelona-trening, etter å ha drevet med opptrening hjemme i Argentina. Foto: Reuters / AFA / NTB Scanpix
FRISKMELDT: Lionel Messi er friskmeldt etter snart to måneder på sidelinja. I dag var han tilbake på Barcelona-trening, etter å ha drevet med opptrening hjemme i Argentina. Foto: Reuters / AFA / NTB Scanpix Vis mer

Barcelona-stjernen Lionel Messi nærmer seg friskmelding etter snart to måneder ute med skade.

Lagkompisen Cesc Fàbregas lover at det er en fotballsulten Messi som vender tilbake på banen.

- Han trengte definitivt hvile. Det var ingen annen mulighet. Han hadde fire-fem skader på rad i en muskel som han bruker mye til å akselerere fra stillestående posisjon.

- Han måtte ta en pause uansett, og han vil være som en okse når han kommer tilbake, sier midtbanemannen Cesc Fàbregas til storavisen Marca.

Opptrening i Argentina Stjernespilleren fløy tilbake fra Argentina til Spania onsdag. I hjemlandet har Messi drevet opptrening, og torsdag sluttet han seg igjen til lagkameratene på treningsfeltet.

Trolig vil trener Gerardo Martino være forsiktig med å presse sin juvel for tidlig, men Messi får sannsynligvis noen minutter på banen i søndagens hjemmekamp mot Elche.

Tett program Kampene kommer uansett tett for Barcelona.

Onsdag venter Getafe i den første av to cupkamper, mens det er håp om at Messi er tilbake for fullt når gullutfordrer Atlético Madrid gjester Camp Nou neste lørdag.

Med et utfordrende kampprogram kan storklubben trenge Messi tilbake i gammelt slag. Etter 17 serierunder er serielederen likt med Atlético på 46 poeng. Utfordreren møter Málaga på bortebane lørdag.

Gullballen-nominert Avslutningen på 2013 ble hemmet av skader for Lionel Messi, men den argentinske magikeren kan likevel se tilbake på nok et fantasisk fotballår, for både klubb og landslag.

Han ble blant annet toppscorer i Europa i 2012/13-sesongen, med sine 46 fulltreffere. Det var tredje gang han mottok gullskoen.

Han er (selvsagt) også en av de tre nominerte til Ballon d'Or. Gullballen, prisen som Årets spiller i verden, deles ut på FIFA-gallaen i Zürich 13. januar.

Det står mellom Messi - for femte år på rad - Real Madrids Cristiano Ronaldo eller Franck Ribery fra Bayern München.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media