Messi kritiseres av bestefar

Løper ikke nok.

FIRE MÅL PÅ FIRE KAMPER: Det er av sine egne man skal ha ha det. Lionel Messi har scoret fire mål i VM, men morfaren hans er fortsatt ikke fornøyd med innsatsen. Foto: AFP  / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX
FIRE MÅL PÅ FIRE KAMPER: Det er av sine egne man skal ha ha det. Lionel Messi har scoret fire mål i VM, men morfaren hans er fortsatt ikke fornøyd med innsatsen. Foto: AFP / ADRIAN DENNIS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Leo Messi scoret to mål i går, og den argentinske optimismen er stor etter tre strake seirer og fire Messi-mål.

En mann er langt fra overbevist, Messis bestefar på morssiden.

Antonio Cuccitini, som han heter, mener dattersønnen løper for lite i kampene.

Obeservasjonen var ikke helt på jordet i går. Ifølge Fifas statistikksider løp 27-åringen snaut seks kilometer  på 63 minutter - noe under det argentinske snittet på 8,8 i løpet av 90 minutter.

- Jeg er ærlig og jeg liker ikke all hypen. Han ser litt svak ut. Han løper ikke som han pleier, sier bestefar som mener forskjellen fra La Liga- til landskamper er stor.

Gjør alle svimle - Han er elektrisk i Spania, han gjør alle 22 spillere blir svimle. Nå løper han ikke. Jeg er ikke overbevist.

Bestefar ble intervjuet av en TV-stasjon i Rosario - gjengitt av Marca - i anledning Messis 27-årsdag for to dager siden.

Da uttrykte han også bekymring for Messis hang til å spy ute på banen.

- Jeg har sett han kaste opp, og det skremmer meg. Jeg vet ikke hva det handler om. De sier det er nerver, jeg er sannelig ikke sikker. De sjekket det ut og fant ingenting.

Bekymret Så antyder han at det problemet kan kobles til den manglende løpeviljen.

- Lionel pleide å løpe mye. Det bekymrer meg virklig. Jeg kan ikke noe for det.

Han snakket om dattersønnen etter Iran-kampen, da Messi avgjorde på overtid.

- Takk gud for at han scoret det målet i tide, og sendte oss videre. Han kan heve spillet sitt, han kan spille bedre. Du kan ikke be om mer, for han er ikke Gud som kan gjøre alt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer