Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi langer ut mot Barcelonas visepresident

- Han vet ingen ting om fotball.

 SKADET:  Ryktene om Lionel Messis framtid i Barcelona er blitt heftig debattert de siste ukene. Selv sier superstjernen at han bare tenker på å bli skadefri. Foto: AP Photo / Argentina's Soccer Federation / Shu Kitayama / NTB Scanpix
SKADET: Ryktene om Lionel Messis framtid i Barcelona er blitt heftig debattert de siste ukene. Selv sier superstjernen at han bare tenker på å bli skadefri. Foto: AP Photo / Argentina's Soccer Federation / Shu Kitayama / NTB Scanpix Vis mer

Ryktene om Lionel Messis framtid i Barcelona er blitt heftig debattert de siste ukene. Selv sier superstjernen at han bare tenker på å bli skadefri.

Barcelonas visepresident Javier Faus sa nylig at han ikke var sikker på om Messi hadde gjort seg fortjent til en ny og forbedret kontrakt med klubben.

Argentineren skrev under på en ny fireårsavtale i februar i år, men siden Cristiano Ronaldo fikk sin nye superkontrakt med Real Madrid i sommer har flere medier hevdet at Messi har krevd å komme opp på Ronaldos lønnsnivå.

Cristiano Ronaldos kontrakt med Real skal være verdt 176 millioner kroner i året, mens Messi tjener rundt 135 millioner kroner per sesong i Barcelona.

Ute med skade I et intervju med den katalanske radiokanalen Rac1 sier Messi at han ikke har bedt om en ny kontrakt.

- Verken jeg eller de som representerer meg har bedt om en lønnsforhøyelse. Sannheten er at jeg bare tenker på å bli skadefri, ikke noe annet, sier Messi.

Superstjernen er for tiden ute av spill med en lårskade og er ventet tilbake i januar.

- Verdens største klubb Han slenger også et verbalt spark i retning av Faus.

- Han vet ingen ting om fotball og styrer Barcelona som en bedrift, noe klubben ikke er. Barcelona er verdens største klubb og bør styres av de beste direktørene i verden, sier han.

De siste ukene har flere medier skrevet at Messi vurderer å forlate Barcelona etter denne sesongen.

Han kan kjøpet fri fra Barcelona for rundt to milliarder kroner.

Messi debuterte for Barca i 2004. Han har scoret utrolige 327 mål på bare 395 kamper, men har opplevd motgang denne høsten med måltørke og skade.

(NTB)