OVERLEKEN: Lionel Messi fikk masse plass og utnyttet den godt mot Stutgart på Camp Nou i kveld. Barcelona vant 4-0. Foto: Alberto Estevez, EPA/Scanpix
OVERLEKEN: Lionel Messi fikk masse plass og utnyttet den godt mot Stutgart på Camp Nou i kveld. Barcelona vant 4-0. Foto: Alberto Estevez, EPA/ScanpixVis mer

Messi lekte Barcelona videre

Scoret to da Stuttgart ble banket 4-0.

||| (Dagbladet): Barcelona - Stuttgart 4-0.

Barcelona hadde med seg et godt 1-1-resultat fra Tyskland, og lot det aldri bli spennende på Camp Nou i kveld.

Men underholdningen var det lite å si på, en leken Lionel Messi fintet, driblet, vendte og skjøt så det var en fryd for øyet.

- Det var enda en god kveld for oss. Nå må vi bare vente og se hvem vi møter i kvartfinalen, sier Messi.

Det er nok ikke mange av de syv andre lagene som ønsker å se Barcelona dukke opp av bollen når kvartfinaler og semifinaler skal trekkes i Nyon på fredag.

Før det var gått et kvarter, hadde han klinket inn 1-0 fra 20 meters hold etter å ha fått vandre med ballen nesten fra midtstreken.

Ni minutter seinere vippet den lille argentineren fri Yaya Toure, som fant Pedro Rodriguez på blankt mål og det sto 2-0.

I den grad Stuttgart hadde noe håp - hvilket de vel egentlig ikke hadde i kveld, ble det drept etter en times spill. Messi fikk ballen fra høyre side, vendte 270 grader med klokka og trykket inn 3-0 under en ikke alt for imponerende Jens Lehmann.

Zlatan Ibrahimovic ble benket fra start, og slapp først innpå midt i andre omgang, uten å sette noe stort preg på kampen.

Men svensken serverte en praktfull pasning til en annen innbytter, Bojan Krkic, som slapp innpå rett før slutt.

19-åringen stormet alene gjennom etter Zlatans frispilling, og med sin første berøring på ballen breisidet han den forbi en utrusende Lehmann.

• I kveldens andre kamp vant Bordeaux 2-1 hjemme mot Olympiakos. Dermed ble det 3-1 sammenlagt.

GODT FOTBALLHODE: Lionel Messi.Foto: Albert Gea, Reuters/Scanpix
GODT FOTBALLHODE: Lionel Messi.Foto: Albert Gea, Reuters/Scanpix Vis mer