Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi-magi ga Barca-seier

Men Celtic kjempet godt.

Barcelona ble for sterke og rev ned Celtics festning i Glasgow da de vant 3-2 i mesterligaen onsdag.

Celtic vant alle kampene på eget gress i gruppespillet, men tirsdag ble stjernegjestene Lionel Messi, Ronaldinho og Thierry Henry for sterke.

Etter en spennende og åpen kamp i den skotske kulden kunne gjestene fra Spania ta med seg seieren hjem.

Hesselink-scoring

Og mannen for de store anledningene heter Lionel Messi. Vidunderbarnet sto for to av bortelagets mål og sikret langt på vei avansement i mesterligaen.

Men det var hjemmelaget som åpnet best. Jan Vennegoor of Hesselink sendte hjemmelaget i føringen bare 16 minutter ut i kampen. Kjempen fra Nederland steg til værs og headet de grønnhvite i føringen.

Men Barcelona svarte med en gang. Lionel Messi ble spilt gjennom av brasilianske Ronaldinho.

Messi gjorde ingen feil og utlignet, men det gikk ikke lang tid før Celtic svarte. Barry Robson var på rett sted til rett tid og sørget for at det sto 2-1 til pause.

SLO TILBAKE: Lionel Messi feirer vinnermålet sitt mot Celtic, som tok ledelsen to ganger før Barcelona skjønte alvoret. Foto: BRIAN STEWART/EPA/SCANPIX
SLO TILBAKE: Lionel Messi feirer vinnermålet sitt mot Celtic, som tok ledelsen to ganger før Barcelona skjønte alvoret. Foto: BRIAN STEWART/EPA/SCANPIX Vis mer

Messi igjen

Etter hvilen tok gjestene fra Spania mer kontroll på kampen, og sju minutter ut i omgangen utlignet Thierry Henry.

Franskmannen, som ennå ikke har slått skikkelig til i Barcelona, sendte ballen i mål fra spiss vinkel etter framspill fra Ronaldinho nok en gang.

Ti minutter før full tid sørget Messi for at katalanerne har et kjempeutgangspunkt før returoppgjøret.

En mislykket klarering havnet hos Messi, som ikke misbrukte sjansen til å sikre seieren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media