Messi med drømmemål og ny målrekord

Strålte i storseier for Barcelona.

Rayo Vallecano ble lørdag kveld brukt som statister da de besøkte Barcelona i spansk 1. divisjon. Serielederne vartet opp med festfotball og vant 6-0.

Lionel Messi, Neymar og resten av Barcelona skal snart i gang med et tøft sluttspill i mesterligaen. Det var derfor trolig svært gledelig for trener Tata Martino å se at stjernene er i form lørdag.

Det var Messi sitt mål nummer 337 i Barcelona. Aldri har en spiller scoret så mye for en og samme klubb i Spania.

Messi sørget for to scoringer, én i hver omgang, før han ble byttet ut etter 70 minutter. De øvrige scoringen var det Adriano, Alexis Sánchez, Pedro og Neymar som sørget for.

Barcelona beholder dermed serieledelsen i spansk 1. divisjon, til tross for at også Atlético Madrid vant med solide sifre lørdag.

Raul Garcia og Diego Costa ga Atlético 2-0 i løpet av kampens første fire minutter mot Valladolid. Diego Godín punkterte kampen med 3-0 i annen omgang.

Storlagene går begge opp på 60 poeng etter 24 spilte serierunder, men Barcelona er foran på målforskjell. Real Madrid har også muligheten til å komme seg opp på samme poengsum, men da må de beseire Getafe i søndagens byderby.

(NTB)