Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi med i troppen mot Demidov

Trente normalt i dag. Barca sparer Puyol og Iniesta.

I TROPPEN: Lionel Messi scorer sitt andre mål mot Real på onsdag. I tillegg til to scoringer fikk han med seg en del blåmerker og en liten strekk, men i dag var han tilbake i trening, og er aktuell til helgas kamp mot Real Sociedad. Foto: Sergio Perez, Reuters/Scanpix
I TROPPEN: Lionel Messi scorer sitt andre mål mot Real på onsdag. I tillegg til to scoringer fikk han med seg en del blåmerker og en liten strekk, men i dag var han tilbake i trening, og er aktuell til helgas kamp mot Real Sociedad. Foto: Sergio Perez, Reuters/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Barcelona sparer både Iniesta og Puyol i morgendagens møte med Vadim Demidovs klubb Real Sociedad.

Iniesta har en skade i leggen, og spilte heller ikke mot Real Madrid på onsdag. Puyol har vært ut og inn av troppen på grunn av skader den siste tida, og blir hvilt av Pep Guardiola i morgen.

- Jeg har ikke tatt ham ut fordi han trenger hvile, sier treneren på dagens pressekonferanse ifølge AS.com.

Guardiola vil selvsagt mye heller ha forsvarskjempen klar til returmøtet mot Real Madrid i Champions League-semien på tirsdag enn å ta sjanser med ham i morgen.

Lionel Messi er usikker etter å ha fått en liten strekk og flere blåmerker i kampen mot Real. I går meldte avisa Sport at han var usikker foran returmøtet på tirsdag og at han i hvert fall ikke kom til å spille mot Real Sociedad.

Men ifølge rapporter fra Spania trente han imidlertid som normalt med laget i dag.

Abidal, Maxwell, Adriano og Bojan er fortsatt uaktuelle. 17-åringen Gerard Deulofeu er hentet inn i troppen mot Sociedad.

Guardiola ble også spurt om landslagstrener Vicente del Bosques bekymringer for kranglingen mellom stjernene som utgjør ryggraden i landslaget hans. Det tror ikke Barca-treneren det er noen grunn til å frykte.

- Nei, de er profesjonelle folk, både Barcelona og Real Madrid-spillerne, sier Guardiola.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media