Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Messi med tydelige smerter etter å ha blitt truffet av gjenstand fra tribunen

Dramatisk i Valencia.

• Valencia - Barcelona 0-1

(Dagbladet): Det ble en dramatisk avslutning på kampen mellom Valencia og Barcelona. Det sto 0-0 til langt inn på overtida. Da fikk bortelaget kampens siste sjanse.

Lionel Messi fant Neymar med et presist innlegg, men brasilianeren headet rett på Diego Alves. Sisteskansen klarte imidlertid ikke å holde ballen, og på returen var midtbaneeleganten Sergio Busquets framme og banket ballen i mål.

Betydningen av seieren kan vise seg å bli enorm i Barcelonas jakt på La Liga-troféet, noe som også gjenspeilte seg i måten spillerne feiret på.

Midt i jubelscenene oppsto det imidlertid en stygg hendelse. Mens Messi omfavnet en liggende Busquets, kom det som lignet en vannflaske seilende fra tribunen.

Den traff det som er kanskje verdens beste spiller kontant i hodet. Messi hadde tydelige smerter, men gikk rolig tilbake til egen banehalvdel. Bare et drøyt minutt senere blåste dommeren av kampen for full tid. Messi kommer nok ikke til å få varige mén, men epiosden vil garantert få etterspill for Valencia.

TØFF KAMP: Nicolas Otamnedi ga landsmann Lionel Messi en tøff match, men Valencia måtte gi tapt for Barcelona på overtid. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN
TØFF KAMP: Nicolas Otamnedi ga landsmann Lionel Messi en tøff match, men Valencia måtte gi tapt for Barcelona på overtid. AFP PHOTO/ JOSE JORDAN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling